vest

0

Navijači Slobode dočekali Novu godinu na stadionu (FOTO i VIDEO)

14.01.2012 15:34 | mozzartsport.com

Užičani i u 'najluđoj noći' pokazali koliko vole svoj klub

Navijači užičke Slobode rešili su da pokažu koliko vole svoj klub proslavljajući pravoslavnu Novu godinu na stadionu Begluk!

Oni su se pod parolom "Zajedno i u najluđoj noći" okupili na nedavno renoviranom objektu 13. januara posle 23:00, a velikom bakljadom obeležili su dolazak nove godine po julijanskom kalendaru.

Ovakav gest samo pokazuje da se fudbal u Užicu definitivno probudio - Sloboda je posle 15 godina u društvu najboljih, stadion Begluk dobio je novi izgled, a tim Ljubiše Stamenkovića beleži odlične rezultate...

Pogledajte i video-snimak sa Begluka...

komentari

macan
31.03.2012 19:18
SVAKA CAST!!!!!
mile ns
31.03.2012 19:18
za svaku pohvalu!!!
0 komentara

PRELAZZI: Vaskrs fudbala

Fudbalski post, pomeranje superligaškog kalendara sa subote i nedelje na Veliki četvrtak, suštinski je odraz našeg pogrešnog shvatanja vere, našeg licemernog i površnog razumevanja pravoslavlja i svih drugih veroispovesti, našeg straha od mase, našeg priklanjanja fanatičnom tradicionalizmu, koji nikada nije imao utemeljenje u srpskom narodu

najnovije vesti

iz drugog ugla

srpski sinovi

prelazzi

PRELAZZI: Više od kluba

Bajronovski "rimski praznik", to sadističko uživanje u mukama drugih, ta opaka, gotovo patološka zluradost, sve je to viđeno u svega nekoliko dana u raspoloženju dobrog dela svetskog (i srpskog) javnog fudbalskog mnjenja prema Barseloni. Oni su cigani, kažu. Patuljci. Impotentni. Pročitani. Ali čekajte, rođaci, da nismo malo preterali?

ludi tiket