kladionica

vest

0

Nema nade za "Jugoslovene"

07.12.2017 09:09 | mozzartsport.com

Bivši klub Kamela Zaima i Mohameda Zabije je fiks dana

Veličina slova A A A

Znamo, danas su u centru pažnje večiti rivali i njihove borbe za proleće u Evropi, odnosno prvo mesto u grupi, ali imajte na umu da se lopta kotrlja i na nekim drugim kontinentima. Ukoliko tražite dobar fiks za lep početak dana, čini se da nema bolje zemlje od Tunisa, gde se u odloženom meču 13. kola pobeda Esperansa ne dovodi u pitanje.

TUNIS 1
14.00: (10,00) Karuan (4,00) Esperans (1,37)

Domaćin Keruan je bez šanse. U ovom veku nije ostvario pobedu protiv Esperansa, a sama činjenica da gosti napadaju 28. pehar domaćeg šampiona (brane titulu), te da se domaćin bori za opstanak dovoljno govori o konstelaciji snaga pred ovaj susret. Pritom, Esperans je neporažen na 21 prethodnoj prvenstvenoj utakmici, na poslednjih pet nije primio gol, a sa skoro dva postignuta gola u proseku zauzima vodeće mesto po efikasnosti. Keruan pak ima najimpotentniji napad jer prosečno jedva postiže pola gola po meču. Esperans ima najtvrđu odbranu u ligi. Po utakmici vadi loptu iz mreže svega 0,3 puta. Impresivno. Ni jedni ni drugi nisu preterani ljubitelji igre na gol više.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 14:00 8537 TUN 1 Kairouanaise - Esperance ug 0-2 1,53

Zanimljivo, treneri jugoslovenske nacionalnosti čak devet puta su sedeli klupi Keruana, dok je Esperans, inače bivši klub nekadašnjih fudbalera Partizana Kamela Zaima i Mohameda Zabije (prošle sezone nije postigao nijedan gol u ligi), samo jednom angažovao nekog stručnjaka sa ovih prostora i to Andona Dončevskog

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka