aktuelno

vest

0

Serhio Peres: Spreman sam da vozim za najbolje timove

20.09.2012 16:53 | Beta

Velike ambicije mladog Meksikanca

Veličina slova A A A

Meksički vozač Serhio Peres rekao je danas da je spreman da vozi za jedan od najboljih timova u Formuli jedan.
"Ovo je moja druga godina u Formuli jedan, ali ja se osećam spremnim da mogu da uradim dobar posao za najbolje timove, da se borim za titulu", rekao je Perse.

Peresovi impresivni nastupi ove sezone povezuju ga sa upražnjenim mestima u najboljim timovima u Formuli jedan, a špekuliše se da bi sledeće sezone mogao da nastupa za Ferari. Predsednik Ferarija Luka di Montezemolo rekao je da ne misli da Perez ima dovoljno iskustva da nastupa za Ferari. Peres se složio sa Montezemolom i rekao da "voziti za Ferari, verovatno treba više iskustva".

Peres je dodao da nije dobio zvanične ponude od bilo koga tima iz Formule jedan, uprkos glasinama koje ga vide kao potencijalnu zamenu za Felipe Masu iz Ferarija ili Luisa Hamiltona iz Meklarena.
"Pre su me selili u Ferari, sada me sele u Meklaren. Posle svake dobre trke, mediji me sele u neki drugi tim", rekao je Peres.

Vozač Ferarija Ferando Alonso rekao je da ga zabavlja broj vozača povezanih sa preseljenjem u Maranelo sledeće sezone i da treba da dovedu nekoga ko poštuje Ferari.
"Sarađujem sa Masom dve, tri godine. Imamo veoma dobar odnos i ukoliko iz tima odluče da žele da ga zamene moraće da dovedu mnogo boljeg od njega", rekao je Alonso.
"Po mom mišljenju treba da dovedu nekoga ko poštuje Ferari, ko poštuje tradiciju tima", dodao je on.

(FOTO: Action Images)

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

Uloguj se putem Facebook naloga Uloguj se putem Google+ naloga
ili
Zaboravljena lozinka