kladionica

vest

8

Večiti dobili licence za Evropu, Radnički i Lučani strepe

21.04.2017 13:32 | mozzartsport.com

Oglasila se komisija za licenciranje FS Srbije

Veličina slova A A A

Komisija za licenciranje FS Srbije, odnosno prvostepeni organ u postupku licenciranja, na sednici održanoj 20. aprila 2017. godine doneo je odluku da na osnovu relevantnih kriterijuma omogući licencu za UEFA takmičenje u sezoni 2017/18. sledećim klubovima: Crvenoj zvezdi, Partizanu, Napretku, Javoru, Voždovcu i Čukaričkom. Uz Metalac iz Gornjeg Milanovca, pomenutih šest klubova je ispunilo i kriterijume za takmičenje u Super ligi Srbije.

UEFA licence: Tri kluba dobila, Zvezda i Partizan nisu... Još

To praktično znači da će do kraja prvenstva, odnosno do zasedanja drugostpene komisije, razloga za brigu imati Mladost iz Lučana i Radnički iz Niša i Vojvodina. Oni su aplicirali za učešće u Evropi, ali za sada nisu prošli poslednji filter.

Na sajtu FSS se navodni  da su klubovi ozbiljno pristupili postupku licenciranja i da su prevaziđeni brojni problemi iz prošlosti. Takođe sve ovo potvrđuje i veoma posvećen rad celokupne administracije za licenciranje koja je u pružila svu neophodnu pomoć klubovima kad god je to bilo potrebno.

Na osnovu izveštaja eksperata, razmatrani su dokazi u vezi sa sportskim, infrastrukturnim, personalno-administrativnim, pravnim i finansijskim kriterijumima. Pomenuti klubovi su apsolutno zadovoljili sve kriterijume.

poslednji komentari8
Zvezdana C.

| 21.04.2017 19:34

Radnicki strepi jer Crvena ne placa a drzava cuti

Bosko B.

| 21.04.2017 17:05

da objasnim ovom ma..rcu .... Sine - ceo svet duguje pa igra .. kolko je Mancester npr u dugu znas li uopste ?!??? Savezu je bitno da ti napravis sporazum o nekom dugu kao isplacivaces ga u 5 rata potpisale obe strane i ???? sta je problem ... To da ne prolazi UEFA bi sankcionisala.... tako da ajde ne prdite vise ... Kada vama nestone odgovara sve vam smeta Vucic Terzic Kokeza ... bezibre vise u ............

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka