aktuelno

vest

18

Zvezda ide besplatno na pripreme!

12.06.2013 14:20 | mozzartsport.com

Klub sa Marakane i Terme Čatež potpisali ugovore prema kojem će se crveno-beli i leti i zimi pripremati u ovom slovenačkom odmaralištu i neće morati da plaća za to

Veličina slova A A A

Crvena zvezda je skinula jednu veliku brigu sa vrata: rešila je pitanje priprema za narednu sezonu. Klub sa Maraklane i slovenačka banja Terme Čatež su potpisali ugovor o sponzorstvu prema kojem će se srpski klub besplatno pripremati u ovom slovenačkom odmaralištu u naredne dve sezone.  

Postignutom saradnjom zadovoljne su obe strane potpisnice jer će crveno-beli u naredne dve, možda i četiri godine imati maksimalne uslove tokom letnjeg, odnosno zimskog pripremnog perioda, dok će sa druge strane slovenačka kompanija uz sebe vezati brend Crvene zvezde i na taj način doprineti svom daljem razvoju. Ispred Crvene zvezde, potpis na ugovor stavio je predsednik Dragan Džajić.
“U ime fudbalskog kluba Crvena zvezda mogu da kažem da sam veoma srećan zbog ostvarene saradnje sa Termama Čatež. Svim velikim sportskim kolektivima je cilj da uz sebe okupe dobre i uspešne partnere. Mi smo kao klub u Termama Čatež prepoznali uspešan brend sa kojim ćemo nadam se uspešno sarađivati u narednom periodu. Sporazum koji smo postigli će uveren sam doprineti razvoju obe strane, Crvene zvezde u sportskom, a Termi Čatež u poslovnom smislu”, istakao je Džajić i zahvalio se bivšem članu Upravnog odbora Blaži Čabarkapi na pomoći prilikom ostvarivanja saradnje.

Direktor Termi Čatež Sebastjan Selan zahvalio se prvom čoveku crveno-belih na lepim rečima i dodao da najveći motiv za ostvarenu saradnju leži u povezivanju dva velika brenda kakvi su u svojim oblastima Crvena zvezda i Terme Čatež.
“Prvenstveno bih se zahvalio domaćinima na velikom gostoprimstvu. Crvena zvezda kao i Terme Čatež su itekako priznati u svojim oblastima. Sigurni smo da će lokacija i naš trenažni centar ispuniti sve uslove za vrhunsku pripremu igrača. Pomenuću i firmu Sport plus sa kojom imamo odličnu saradnju. Želim Crvenoj zvezdi da nakon priprema u Sloveniji, zabeleži što više pobeda”, poručio je direktor Termi Čatež.

Crvena zvezda će u naredne dve godine i zimske i letnje pripreme obavljati u Sloveniji, sa mogućnošću produžetka saranje na još dve godine.

Ovo je velika stvar za skromni budžet Crvene zvezde, s obzirom da pripreme kod nekih prethodnih rukovodstava umeli da koštaju i po 200.000 evra. 

poslednji komentari18
Guti

| 13.06.2013 03:25

Haha,lepo ste poceli,idete po banje i to besplatno..

www

| 12.06.2013 17:51

gledate bajkove farmerke,i to vam je bitnije od vesti da zvezda ide besplatno na pripreme.sto se mene tice,bajko je mogao u gacama da se slike,jer odelo ne cini coveka.i bitna mi je zvezda,a ne farmerke.Svaka cast za sponzorstvo.

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

Uloguj se putem Facebook naloga Uloguj se putem Google+ naloga
ili
Zaboravljena lozinka