Ajaks ne pušta Ten Haga

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.19. | 12:42

Treneru Kopljanika će biti ponuđen novi ugovor

Pola tima Ajaksa je na meti bogatijih klubova sa Zapada, većina njih će možda i otići, ali zato Kopljanici nemaju nameru da puste i trenera Erika ten Haga. Štaviše, čelnici amsterdamskog kluba planiraju da uskoro zvanično ponude novi ugovor Ten Hagu i to mnogo jači, unosniji i na duge staze.

Sadašnji Ajaksov ugovor sa trenerom ističe u leto 2020. godine, a po novom, koji će mu biti ponuđen, ta vernost će se produžiti do 2024.

Izabrane vesti

Sportski direktor Kopljanika Mark Overmars nije hteo da otkriva mnogo detalja, pogotovo što Ajaks narednih dana čekaju borbe za trofeje u domaćem prvenstvu i u Ligi šampiona, ali je potvrdio da je klupska namera da se zadrži trener prvog tima
Ovih dana bi trebalo da se vidimo sa Erikom, da porazgovaramo o svemu. Moja je pretpostavka da će sve biti u najboljem redu. On je veoma uspešan u svom poslu i nastavak saradnje bi bila dobra vest za Ajaks“, ocenio je Overmars.

Jasno je da je direktor već razgovarao sa trenerom na temu produžetka saradnje, ali završnu reč o svakom poslu ima upravni odbor kluba, koji tek treba da odobri ponudu Ten Hagu. U Amsterdamu su ubeđeni da je sve to samo formalnost...

(FOTO: Reuters)


tagovi

AjaksErik ten Hag

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara