Ako ovo nije 0-2...

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.11.18. | 09:03

Bulonj i Rodez igraju veoma tvrdo ove sezone

Tvrdo u najavi.

S obzirom na to da su fudbaleri Bulonja i Rodeza uoči 14. kola treće francuske lige izjednačeni na tabeli sa po 22 boda - jedino ih razlikuje to što je domaćin primio gol manje - teško je predvideti pobednika. Istina, domaćin je u maloj prednosti uoči ovog okršaja severa i juga, jer je neporažen na 18 prethodnih ligaških mečeva kod kuće, često je pritom i sačuvao mrežu, ali treba biti oprezan sa kecom.

Izabrane vesti

Zašto?

Prvo, Rodez je najbolji gost u ligi sa skorom 3-3-1. Drugo, u seriji su od četiri pobede na poluvremenu u šampionatu. Treće, Bulonj nije slavio na četiri prethodna meča u ligi. Četvrto, Rodez je poražen samo jednom na devet poslednjih takmičarskih mečeva. Sve ide u prilog tezi za izbegavanje prognoze pobednika. Tačnije - keca. Zato, ako planirate da stavite ovu utakmicu na tiket, usmerite se na golove, odnosno manjak istih.

Dovoljno valjda govore podaci da i jedni i drugi postižu 1,15 golova u proseku, primaju prosečno 0.69, odnosno 0.77 pogodaka, te da je tip 3+ prolazio tek na 23, odnosno 31 odsto njihovih mečeva ove sezone. Pritom, Rodez je vezao četiri meča na kojima je zaokružena igra 0-2.

Inače, gosti imaju probleme sa povredama, trojica igrača su pod znakom pitanja (među njima drugi strelac ekipe Igo Bone sa tri pogotka), isto toliko će sigurno propustiti dvoboj sa Bulonjom, od kojih dvojica vezista i jedan defanzivac. Najbolji strelac tima je Dorijan Kadi sa pet postignutih golova i on će biti na raspolaganju treneru večeras, što je gostima sigurno i najvažnije. Reč je o momku koji je prošao Nicinu školu.

Bulonj je dobio martovski duel ovih timova na svom stadionu (2:0), a pre toga su u oktobru 2017. godine remizirali u Rodezovom dvorištu (2:2).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:30 5131 FRA 3 Boulogne - Rodez ug 0-2 1,47
Ukupna kvota1,47

FRANCUSKA 3 - 14. KOLO:

Četvrtak

20.30: (2,05) Bulonj (3,00) Rodez (3,80)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Francuska 3sportsko klađenjebulonj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara