Alijanca razbija kod kuće

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.08.18. | 13:30

Šest pobeda u nizu i pozitivna tradicija sa Kahamarkom ide naruku domaćinu

Kada neki favorit iz Evrope proda, rešenje su - Južnoamerikanci. Formula koja je "mali milion" puta radila savršeno. Jer, teško je očekivati da baš svi favoriti večeras u Ligi Evrope opravdaju očekivanja. Ulog je veliki, samim tim što je plej-of znači da razlika između kvaliteta timova nije toliko izražena te je i prilika za neki precrtani par veća.

Stoga, obratite pažnju na Južnu Ameriku. Konkretno - Peruance. Tamo se u noći između četvrtka i petka sastaju Alijanca Lima i Kahamarka (03.00). Verovatno vam imena klubova ne znače ništa posebno, ali ovde i te kako ima šta da se probere za tiket. 

Izabrane vesti

O čemu se radi?

Drugoplasirana Alijanca Lima je nakon 13 kola osvojila 24 boda, tri više od Kahamarke koja je peta, te generalno gledano ovo obećava tesan duel jer je očigledno razlika u kvalitetu stvar nijansi.

Ipak, forma Alijance kod kuće je za svaku pohvalu. Alijanca je vezala šest pobeda u svom bunjištu, od čega je četiri puta postigla bar dva gola, a triput najmanje tri! Sa druge strane, Kahamarka je loša na strani, istina, ume da bude i nezgodna, ali na četiri protekla gostovanja Alijanci nije slavila. Dvaput kec, isto toliko puta remi, triput 0-2. Dakle, ovde i te kako vredi ukazati poverenje domaćinu. Za hrabre - uz malo golova.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 03:00 1683 PER 1 Alianza Lima - Cajamarca kmb 1X&0-2 2,10
Ukupna kvota2,10

PERU 1, APERTURA - DEVETO KOLO:

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Peru 1Peru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara