Tangi Ndombele
Tangi Ndombele

Amijen umalo opljačkan zbog transfera Ndombelea

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.08.19. | 12:30

Srećom, klupske službe su na vreme reagovale

Zanimljiva transfer priča danas stiže nam iz Francuske gde je Amijen umalo ostao bez dela obeštećenja za skupoceni transfer Tangija Ndombelea iz Liona u Totenhem.

Naime, hakeri su pokušali da im ukradu oko 2.000.000 evra od ukupno 12.000.000, koliko im je pripalo kao procenat od prodaje sjajnog veziste Englezima, a incident se desio 3. avgusta dok je Amijen igrao prijateljsku utakmicu sa Leganesom u sklopu priprema za novu sezonu.

Izabrane vesti

TOTENHEM OSVAJA PREMIJER LIGU - KVOTA 20,00

Tom prilikom interni imejl server kluba je hakovan i presretnuta jedna faktura na 600.000 evra koja je bila preusmerena na račun u Španiji. Zahvaljujući pripravnosti klupskog menadžmenta, prenos novca je blokiran na vreme pa su lopovi ostali praznih šaka.

Nakon ovog incidenta, nadležni u Amijenu su uvideli i da je u poslednje vreme bilo nekoliko sličnih pokušaja da im se preotme novac sa računa od transfera fudbalera. Hakeri, koji još uvek nisu identifikovani, probali su da ukradu novac i od transfera Noama Emerana koji je nedavno prešao u Mančester Junajted.

Francuska policija je otvorila istragu, a ovakvi napadi nisu ništa novo. Lacio je pre nekoliko godina iskusio gorku stranu internet prevare.    

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara