ANKETA: Ocenite igrače Partizana za 2019. godinu

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.12.19. | 09:25

Čitaoci MOZZART-a na potezu...

Igra je bila zadovoljavajuća, rezultati ne baš. Opšti je utisak da je Partizan značajno napredovao u drugoj polovini 2019, posle majske odbrane Kupa Srbije najpre je bez velikog stresa prošao kvalifikacioni put i ostavio više nego pristojan, na pojedini mečevima čak odličan, utisak u grupnoj fazi Lige Evrope, ali zbog petominutnog pada koncentracije u Hagu ostao bez šanse da prezimi u kontinentalnom takmičenju.

Usput, zbog prenatrpanog kalenadara i utakmica na u ritmu subota-četvrtak-nedelja, te skraćene rotacije na koju je ukazivao trener Savo Milošević, trpeo je kikseve u Superligi i na kraju jesenjeg dela sezone zaostaje 11 bodova za vodećom Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

U međuvremenu, brojevi i igrača ukazuju na zaključak da su Humskoj pogodili angažmanom stranaca, oživeli karijeru Sejdube Sume, afirmisali talente iz omladinske škole, zbog se igrači poput Umara Sadika, Bibrasa Natha, Takume Asana, Strahinje Pavlovića ili Filipa Stevanovića najviše sviđaju navijačima. Naravno, ima i onih koji nisu opravdali očekivanja ili koji su u prošlosti postavili standarde kakve nisu mogli da ponove u minulih šest meseci, kao i momaka koji uopšte nisu stigli da se probiju do prvog tima, pokažu šta znaju, pa da se o njima donosi sud.

Zato je kraj 2019. idealna prilika da se i čitaoci MOZZART Sporta uključe u debatu, procene ko je od fudbalera Parnog valjka opravdao očekivanja, a ko zakazao. Pritom, u anketi su imena igrača sa najmanje pet utakmica u prvom delu sezone, što automatski znači da su van konkurencije golmani Filip Kljajić, Nemanja Stevanović i Aleksandar Popović, zatim desni bek Periša Pešukić, levi Zlatan Šehović, štoper Dominik Dinga, vezista Milan Smiljanić, krilo Strahinja Jovanović, napadač Petar Gigić, kao i momci pristigli iz omladinskog pogona, Slobodan Stanojlović i Ivan Milosavljević.

Uobičajen sistem ocenjivanja u srpskim sportskim medijima je od pet do deset, dok ovoga puta na našem portalu možete glasati zvezdicama, pri čemu jedna zvedica znači ocenu pet, a njih pet – deset.

Dakle, vi ste na potezu...

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara