""
""

Arsenalov dupli posao: Stigao Dzjuba!

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.18. | 12:59

Sa njim i Novoselcev

Gori pod nogama Arsenalu iz Tule, jer je opasna zona samo pet bodova iza, zato je uprava reagovala i iz Zenita dovela paket pojačanja za nastavak sezone. U centru pažnje je dolazak zaboravljenog golgetera Artjoma Dzjube. 

Izabrane vesti

Kako je objavljeno na sajtu Arsenala, zajedno sa ruskim napadačem stigao je i defanzivni univerzalac Ivan Novoselcev, koji je prvenstveno štoper, ali po potrebi zna da obavi posao na oba defanzivna boka. 

TRANSFERI UŽIVO: Poslednji dan prelaznog roka!!!

Dzjuba i Novoselcev su u Arsenal stigli na pozajmicu do kraja sezone. Posle dugih i iscrpnih pregovora dve strane dogovoreno je da Arsenal i Zenit plaćaju po pola plate Dzjubi i Novoselcevu, a u dogovor nije ubačena opcija otkupa ugovora nijednog od dvojice fudbalera. 

Dzjuba je ove sezone odigrao 24 utakmice za Zenit u svim takmičenjima, ali je protivničke mreže tresao samo dva puta. Novoselcev dolazi iz rezervnog tima Zenita, a za prvi tim nije odigrao nijedan meč. 

Interesantno, Arsenal je letos već angažovao dvojicu igrača Zenita. U pitanju su napadač Luka Đorđević i golman Igor Obuhov.

(FOTO: Via Twitter / @pfc_arsenal)


tagovi

Artjom DzjubaEvropaPremijer ligaRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara