Bajern ne prihvata „ne“ kao odgovor, vode se pregovori za transfer bombu leta 2020.

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.19. | 22:04

Bavarci ne odustaju

Navikao je Bajern da u Nemačkoj obično dobije ono što želi i zato ne prihvata „ne“ kao odgovor. A pogotovo ne prihvata kada ponudi najveći novac u istoriji nemačkog fudbala.

Nakon što je Bajer iz Leverkuzena odbio neverovatnih 90.000.000 evra za Kaja Haverca, klub iz Minhena je prešao na drugačiju strategiju za dovođenje nemačkog reprezentativca.

Izabrane vesti

Svesni su u Bajernu da nije novac u pitanju, već da rival iz Leverkuzena prosto nema nameru da prodaje Haverca ovog leta pre učešća u Ligi šampiona. Ali sledećeg leta bi trebalo da bude drugačije.

Nemački mediji pišu da Bajern priprema teren za Havercov transfer u leto 2020. godine. Otkriveno je da su se Bajernov ljudi minulog utorka sastali u Majncu sa Havercovim agentom Hansom Vincerom kako bi isplanirali transfer sledećeg leta.

Haverc ima ugovor sa Leverkuzenom do leta 2022. godine što znači da bi sledeće leto bio pravi momenat za prodaju. Već kasnije bi ulaskom u poslednju godinu ugovora doveo Leverkuzen u situaciju da mora da ga proda za manji novac.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara