Balkanski klan nastavlja da melje

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.19. | 14:33

Na golu Davor Blažević, u veznom redu Darijan Bojanić i Vladimir Rodić, u napadu Nikola Đurđić, Aleksander Kačaniklić i Muamer Tanković

Jurgorden zavisi od Mohameda Buje Tureja, a Hamarbi od Srbina Nikole Đurđića i ostatka balkanskog klana.

Pominjali smo momka iz Sijera Leonea pre nekoliko nedelja, jer je dobrim igrama skrenuo pažnju na sebe, konkretno sa sedam golova u prvih 15 kola Alsvenskana i sada deli četvrto mesto na listi strelaca sa još petoricom igrača. Još jedan razlog zašto se Turej provlači po novinskim stupcima jeste njegov klub Sint Trojden koji bi mogao dobro da profitira, nakon što Tureju istekne pozajmica u Jurgordenu prvog decembra. 

Izabrane vesti

Dok ne stigne neka dobra ponuda, Turej će morati da nastavi sa obavezama u Švedskoj...Jurgorden na zatvaranju 16. kola Alsvenskana gostuje Kalmaru (19.00). Domaćin je u baš lošoj seriji, što Jurgordenu koji se bori za vrh tabele daje realnu nadu da bi mogao da zabeleži pobedu posle dva vezana remija. Njihovi poslednji međusobni susreti bili su vrlo tvrdi, pa osim pobede gostiju koji su blagi favoriti dobra opcija je i 0-2.  

Boje Jurgordena brane i fudbaleri sa ovih prostora - Haris Radetinac i Astrit Hajdarević. 

Biće interesantno i u drugom susretu koji počinje u isto vreme. Elfsborg je šest kola bez trijumfa, a na strani je osvojio samo pet bodova, te je dvojka opcija o kojoj možda ni ne treba razmišljati. Uspon forme domaćih dodatno olakšava prognozu i jasno je da je kec najrealniji, a u obzir dolazi i kombinacija sa 2-4.

Jedna od glavnih uzdanica Hamarbija je Nikola Đurđić, nekadašnji reprezentativac Srbije i napadač Partizana, koji je dosad dao šest golova. Tu je i ostatak ekipe, tačnije balkanskog klana koji je u prošlom kolu izveo fenomenalnu akciju. Na golu Davor Blažević, u veznom redu Darijan Bojanić i Vladimir Rodić, u napadu, pored ĐurđićaAleksander Kačaniklić i Muamer Tanković.

Ne zaboravite da u MOZZART kladionicama možete prognozirati šampiona ovosezonskog Alsvenskana. Bacite pogled na kvote, a klik OVDE direktno vas vodi na sajt mozzartbet.com.

ALSVENSKAN - 16. KOLO

Subota
AIK - Helsingborg 2:0 (1:0)
Erebro - Falkenberg 4:0 (3:0)
Sundsval - Heken 0:1 (0:0)

Nedelja
Geteborg - AFC Eskilstuna 1:0 (1:0)
Malme - Sirijus 1:1 (1:1)
Norčeping - Estersund 3:0 (2:0)

Ponedeljak
19.00: (1,45) Hamarbi (4,50) Elfsborg (7,00)
19.00: (3,70) Kalmar (3,05) Jurgorden (2,20)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara