Čukarički za 500.000 evra ostao bez najboljeg igrača: Stojanović u Čikagu

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.02.20. | 09:34

Ugovor na dve godine uz opciju da se produži do 2022.

Devet prvenstvenih golova i zvanje najboljeg strelca Čukaričkog u jesenjoj polusezoni, pride i ona majstorija u sudaru sa Crvenom zvezdom kada je sa pola terena lobovao Milana Borjana. I zaslužena nagrada za Luku Stojanovića, koji se ponovo otisnuo u inostranstvo, ali sada preko bare. Ponajbolji igrač Čuke karijeru nastavlja u MLS ligašu Čikago Fajeru.

Vest je prvi još juče objavio Sportski žurnal, ali je danas i zvanično potvrđena na sajtu američkog kluba uz napomenu da će 26-godišnji vezista potpisati ugovor na dve sezone uz opciju da se saradnja produži i za sezonu 2022.

Izabrane vesti

Prema ranijim saznanjima Žurnala na račun Čuke će na ime obeštećenja leći 500.000 evra.
Luka je veoma inteligentan igrač sa iskustvo iz evropskog liga. Pride je svestran igrač, koji može da kreira i postiže golove. Veoma smo uzbuđeni što je sa nama“, rekao je Čikagov šef struke Rafael Viki.

U Čikagi će se Stojanović za mesto u timu boriti sa Đorđem Mihailovićem i Alvaro Medranom, dok će njegov odlazak sa Banovog brda verovatno značiti da će u nastavku sezone Čukin vezni red igrati u sastavu: Marko Docić, Milutin Vidosavljević, Asmir Kajević, Stefan Kovač, Veljko Birmančević. Tu je i Visent Eze, januarska akvizicija iz Vojvodine, da pokuša da se izbori za svoje minute, dok po krilu može da igra i Ibrahima Ndiaje.

(FOTO: twitter/@ChicagoFire)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara