Betis traži špica, a Staridž ne košta ništa...

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.02.19. | 18:39

Klub iz Sevilje razmatra nekoliko opcija...

Betis sasvim solidno gura ove sezone sa Kike Setjenom. Ekipa se bori za izlazak u Evropu, igra atraktivan fudbal i želi da se za narednu sezonu nadogradi. Za tako nešto preko potreban im je klasičan napadač, pre svega - "devetka". Španski mediji navode je klub iz Sevilje pikirao Danijela Staridža kome na kraju sezone ističe ugovor sa Liverpulom. 

Iskusni Englez koji već godinama muke muči s čestim povredama nije postigao dogovor o produžetku saradnje sa Redsima, pa je već sada u mogućnosti da pregovara sa zainteresovanim stranama. 

Izabrane vesti

Iako ima 30 godina Betis u Staridžu vidi pravo rešenje za špic napada, navodi Mundo deportivo.  

Naravno, bivši fudbaler Čelsija nije jedina opcija Betisa. Mundo pominje i imena Raula de Tomasa, odnosno Marijana Dijaza, dvojice napadača Reala koji bi mogli da budu uključeni u pregovore oko Žuniora Fripa, beka na kog je oko bacio Kraljevski klub. 

Podsetimo, Betis je ove zime doveo dvojicu ofanzivaca, ali nijednog klasičnog napadača. Hese je stigao na pozajmicu iz Pari Sen Žermena, dok je 18-godišnji David Laines plaćen čak 14.000.000 evra meksičkoj Americi. Obojica su više krila nego napadači...

Foto: Reuters


tagovi

Danijel StaridžLetnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara