Birmančević: Dolazak u Čuku pravi potez

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.08.19. | 16:29

Gol i tri asistencije na startu nove sezone

Kada nije dobio šansu kod crno-belih, Veljko Birmančević je izabrao belo-crni dres. I nije pogrešio. Profitirao je i mladi fudbaler, jer pruža sjajne igre u Čukaričkom, ali je profitirao i klub sa Banovog brda, koji je dobio odličnog igrača, perjanicu u novoj sezoni.

Od osam utakmica od početka takmičarske godine Birmančević je odigrao sedam. I “stigao” je sve: da postiže golove, asistira, da izbori penale, čak i da dobije crveni karton u Moldeu.
Čukarički i Partizan su se dogovorili oko procenata od eventualne dalje prodaje i pored svih drugih ponuda iz Superlige, rešio sam da se vratim na Banovo brdo. Poznavao sam ambijent, igrače, a i moje ambicije se poklapaju sa klupskim”, rekao je Birmančević za klupski sajt.

Izabrane vesti

U novoj sezoni jedan gol i tri asistencije na sedam utakmica. Dobar bilans za veznog igrača.
Dobio sam ono što sam želeo: da igram u kontinuitetu i to je najvažnije. Vidi se i po statistici da sam napravio odličan potez. Zadovoljan sam kako je sezona počela, ide odlično, a imamo mnogo prostora za napredak”.

Na meču poslednjeg kola sa Proleterom Birmančević je iznudio penal, otišao po loptu i onda je dao u ruke – kapitenu.
Kapten Docić izvodi prekide u našem timu. Svima nam je drago što je dobio ćerkicu, zato sam potrčao da mu predam loptu”, objasnio je Veljko Birmančević.

Foto: FK Čukarički

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara