Blekiiii! Nikola Milenković matirao Juventus (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.04.19. | 18:21

Treći pogodak srpskog reprezentativca ove sezone

Red loših, red dobrih poteza srpskih reprezentativaca širom Evrope. Posle crvenih kartona Sergeja Milinkovića Savića na meču Lacio – Kjevo, te Miloša Veljkovića u susretu sa Bajernom, proradio je Aleksandar Mitrović i doneo Fulamu prvu pobedu na gostovanjima u Premijer ligi, a kao da je na taj način inspirisao Nikolu Milenkovića.

Ni manje ni više nego protiv Juventusa. Crno-beli su sve spremili za feštu, proslavu osmog uzastopnog Skudeta, ali nije dobro za njih počeo duel 33. kola Kalča, jer je Torino utišao bivši defanzivac Partizana. Dosad smo ga znali kao vrlo dobrog odbrambenog igrača, ali se ove večeri dokazao i kao odličan u izgradnji napada, pa je tako pokrenuo akciju Fjorentine, prevario dvojicu igrača, odložio loptu na stranu za Federika Kijezu, pa posle nesmotrne odbrane domaćina zadržao prisebnost i posledio je u mrežu.

Izabrane vesti

Ukupno treći Milenkovićev gol ove sezone u Seriji A, pošto je još na početku bio precizan protiv Kjeva i SPAL-a. Ono što mu daje posebnu vrednost jeste što je savladan Vojčeh Ščensni, koji bi u perspektivi mogao da mu bude i saigrač, jer se odavno pominje da bi baš štoper iz „klase 1997“ mogao da obuče crno-beli dres Stare dame.

FOTO: Reuters   


tagovi

FjorentinaNikola Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara