Šarlroa ide ka vrhu i ne prima golove kod kuće

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.02.20. | 14:03

Zebre nisu primile gol na osam poslednjih domaćinstava

Zebre galopiraju i ciljaju Ligu šampiona. Pred start sezone zvučalo je kao loše smišljen scenario, a pred kraj ligaškog dela takmičenja deluje realno da se Šarlroa potuče za jedno od mesta koje garantuju proboj u najjače kontinentalno takmičenje. S druge strane, Mehelen je na osmom mestu i ima deset bodova manje od današnjeg domaćina. Šarlroa je favorit, ali treba imati u vidu da su njihova dva prethodna međusobna susreta okončana remijem.

Puleni Karima Belosina u prilici su da večeras naprave veliki korak napred.
"Plej-of je cilj kluba i cele grupe igrača. Svi daju maksimum kako bismo što brže stigli tamo", jednom rečenicom Joris Kajembe sumirao je način razmišljanja njegove ekipe pred okršaj sa Mehelenom.

Izabrane vesti

Samopouzdanje među Zebrama je na visokom nivou posle ubedljive pobede nad Varegemom pre tri dana. Ipak, gostima hitno treba prekid negativne serije i jednom bi moralo da ih krene. Tri uzastopna poraza pokvarila su učinak i doveli u pitanje plasman u plej-of.

Koliko težak izazov očekuje goste svedoči podatak da je Šarlroa neporažen na osam poslednjih domaćinstava u svim takmičenjima, i da tom prilikom nije primio gol! Takođe, od tih osam susreta, sedam je rešio u svoju korist.

Foto: Printscreen


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara