""
""

Borac za Čačak i prve bodove u Lučanima!

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.08.17. | 10:19

Zebre Igora Spasića ne strahuju od Mladosti koja će u subotu verovatno imati nešto teže noge zbog utakmice sa Radničkim

Pitaju se mnogi kako se ovih dana diše na Gradskog stadionu kraj Morave! Raspoloženje je dobro, teren nov, stadion umiven i još se doteruje. Jednostavnim rečnikom, nema panike zbog toga što Zebre još uvek nisu proknjižile bod. Predsednik Borca, Predrag Teofilović Tofija tim povodom za MOZZART Sport kaže da se put konsolidacije kluba ne dešava preko noći. Ide se redom, počinje od temelja, a rezultati će doći sa stasavanjem Borčeve dece…

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE

Pobeda Borca u gostima vredi kvote 7,75
Za pobedu Mladosti kvoeficijent je 1,45  

Tako misli i Igor Spasić, šef stručnog štaba Borca pred vrlo bitan, rekli bi komšijski derbi s ekipom Mladosti iz Lučana.
“Putujemo na megdan rivalu koji zavređuje respekt. Činjenica je da su po kvalitetu morali da osvoje više od pet bodova, ali to svakako ne umanjuje moje visoko mišljenje o njima. Imali su u sredu težak meč u Nišu, dok smo mi poslednji zvaničan susret odigrali pre više od deset dana. Ni to nam ne daje prednost, jer ipak govorimo o profesionalcima. Da bi stigli do pozitivnog rezultata, a to je sve osim poraza, moramo dati više od sto posto svojih trenutnih mogućnosti. Mislim da smo spremni da konačno upišemo prve bodove i verujem da će tako biti u subotu uveče u Lučanima”, rekao je trener Igor Spasić, a važno je dodati da Borac u hodu popunjava svoje redove. Jedan od onih od kojih se očekuje da donese čvrstinu i sigurnost u odbrani je iskusni štoper Vladimir Otašević, koji deli mišljenje šefa stručnog štaba.

”Svaka utakmica je teška, posebno za nas koji se nalazimo u ovakvoj situaciji. Bez obzira što još uvek nismo upisali nijedan bod, zatekao sam dobru i radnu atmosferu u ekipi. Očekujem da u Lučanima pokažemo svoje pravo lice, a možda svoju priliku možemo potražiti u činjenici da je i Mladost pod velikim pritiskom”, kaže Otašević, a na njegove reči se nadovezuje vezista, Saša Filipović, povratnik u srpski fudbal, igrač koji dolazi sa pečalbe iz Jermenije.

POGLEDAJ SVE KVOTE ZA UTAKMICU MLADOST LUČANI – BORAC ČAČAK

“Dobro radimo u odličnoj atmosferi i to mora dati rezultat. Vreme je da prekinemo seriju poraza i krenemo uzlaznom putanjom. Odlaganje utakmice sa Crvenom zvezdom nam je dalo prostora da u miru radimo i maksimalno spremni dočekamo meč sa odličnom ekipom Mladosti. daćemo sve od sebe i nadam se po prvi put u ovoj sezoni obradovati naše navijače”, zadovoljan je Saša Filipović pred utakmicu Superlige Srbije koja se igra u subotu na terenu u Lučanima s početkom u 20.00 časova.

Piše: Miloš Milić

(Foto: FK Borac Čačak)


tagovi

Vladimir OtaševićSuperligaSrbijaMladost LučaniČačakBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara