Džejdon Sančo
Džejdon Sančo

Borusija bez četvorice u Londonu, Sančo i Dijalo zaboravili pasoše

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.02.19. | 16:19

Milioneri u šarenom sastavu stigli na okršaj s Totenhemom

S velikom dozom optimizma fudbaleri Borusije iz Dortmunda su otputovali ovog popdoneva u London na okršaj osmine finala Lige šampiona protiv Totenhema.

Bilo je i problema, čekiranje i ukrcavanje trajalo je duže nego što je uobičajeno, pošto su Džejdon Sančo i Abdu Dijalo zaboravili pasoše. Njih dvojica su se uredno pojavili u dogovoreno vreme (11 časova) pre nego što su shvatili da nisu poneli putne isprave pa su morali nazad kući po pasoše.

Izabrane vesti

Na svu muku Milionera i defanzivac Omer Toprak izgubio je kartu prilikom ukrcavanja, pa je avion poleteo na kraju sa 20 minuta zakašnjenja, nešto iza podneva.

Meč na Vembliju igra se sutra uveče od 21 čas, a Borusija će nastupiti bez četvorice standardnih fudbalera - Marka Rojsa (butni mišić), Julijana Vajgla (grip), Paka Alkasera (rame) i Lukaša Piščeka (peta).
"Sve su to igrači koji nam zaista nedostaju", potvrdio je sportski direktor Mihael Cork.

Zato je na put s Milionerima krenuo i talentovani argentinski štoper Leonardo Balerdi (19) koji je u januaru stigao iz Boke Juniors.

Borusija i Totenhem su stari znanci. U Ligi Evrope u sezoni 2015/16. popularni Milioneri su slavili u dve utakmice (3:0, 2:1), dok su prošle sezone u grupnoj fazi Lige šampiona Pevci bili bolji oba puta (3:1, 2:1).

Foto: Reuters


tagovi

Džejdon Sančo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara