Brisel gledao “cirkus” od fudbala, Anderleht i Gent bolje da nisu izlazili na teren...

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.04.19. | 20:15

Utakmica bez golova i premalo zanimljivih situacija

Titula ostaje nedostižna za Anderleht i Gent, a s tim saznanjem fudbaleri dva tima kao da nisu imali želju da odigraju veliki derbi. Iako nema šampionski značaj, oba tima igraju za Evropu, ali i pored toga rezultat na kraju utakmice ostao je 0:0.

Ako Standard podigne formu, a Antverp ostane u uzlaznoj putanji, Anderleht i Gent mogli bi lako da ostanu bez Evrope naredne sezone! U ovom trenutku tim iz Liježa ima šest bodova više od Anderlehta, odnosno još bod više od Genta, mada još treba videti kako će se računati ona prekinuta utakmica Standarda i briselskih Kraljeva...

Izabrane vesti

Premalo kvalitetnog fudbala, premalo konkretnih prilika, samim tim – golova nije bilo. Utisak je da su igrači oba tima izgubili svaku motivaciju da se takmiče, a u tom haosu odmeravanja snaga na sredini terena niko nije profitirao. Belgijski kritičari tvrde da je utakmica bila “cirkus” i da je kvalitet fudbala bio na apsolutno nezadovoljavajućem nivou. Do 75. minuta po jedna šansa na obe strane, a u završnici igralo se nešto bolje. Ipak, bez pravog ishoda.

Zbog toga su fudbaleri Anderlehta ispraćeni zvižducima...

BELGIJA 1, PLEJ-OF - 5. KOLO

Petak
Standard – Genk  1:3 (0:1)
/Marin 81 – Hejnen 41, Samata 52, Trosard 79/

Nedelja
Anderleht - Genk 0:0

Ponedeljak

14.30: (3,10) Antverpen (3,30) Klub Briž (2,20)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara