Čileanska enigmatika - računati na golove, ili otpisati fenjerašku elitu?

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.06.18. | 12:58

Večeras i noćas lovimo dva uzbudljiva tipovanja u Kupu Čilea

Kup euforija u Čileu, i to baš u momentu kada ceo fudbalski svet trese predmundijalska groznica, verovatno nas može obasjati rafalnom paljbom golova. Zašto to kažemo? Naravno, nije reč o pozdravnim salvama zbog predstojećeg otvaranja najveće svetske fudbalske smotre, već o činjenicama koje na prvom meču šesnaestofinalnog odmeravanja Independet Kaukuenesea i Kuriko Unda, vuče na GG, čak moguće i na 3+ strategiju.

Jednostavnim kladilačkim rečnikom, večerašnji domaćin je do ove faze takmičenja stigao savladavši S. Morning na penale nakon X ishom nakon 3:3 u drugoj utakmici kojoj je prethodio prvi meč okončan sa 1:1. Dakle, GG je u njihovom srednjem imenu, i mogao bi se bodovati kao čista slučajnost da Kuriko Undo nije isti kladionički tip imao na minula četiri susreta. Poslednja dva puta u Čileanskoj eliti, na ovaj klub se isplatilo dodati i 3+.

Izabrane vesti

To su fakti prvog meča, dok na drugom gledamo Mokimbo Undo i Audaks Italijano, koji pobedu nije video na 12 prethodnih utakmica. To je tačno, kao i činjenica da je drugoligaški domaćin složio četriri pobede na minulih pet susreta. Da li valja rizikovati na poletnost nižerangiranih u odnosu na elitne fenjeraše, prosudite sami.   

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 21:30 1480 ČIL K Independiente C. - Curico Unido ug 3+ 1,75
Ukupna kvota1,75

Kup Čilea – 1/16 finala

21.30: (5,10) Indipendent Kaukuenes (3,60) Kuriko Unido (1,65)
02.00: (2,60) Kokimbo (3,20) Adaks Italijano (2,60)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Čilesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara