Čileanska taktika - na kombinacije, ishode, ili čiste golove?

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.06.18. | 10:48

Kada ponoć prođe, Branečea i Deportes Kopijapo imaju nešto da rasprave, a kvote su zaista sjajne

Samo strpljivo i na Čileance. Ko ume da čeka, drugi fudbalski ešalon južnoameričkog fudbala, mogao bi da povuče na tiket i fine kvote. Sve počinje sat i po nakon ponoći, a šta se sve može izroditi na susretu Barnečea – Deportes Kopijapo, pokušaćemo da razložimo na kladilačke atome. Kvote su u momentu sastavljanja ove rubrike veoma jake, naročito na krajnje ishode, i prelaze i s jedne i druge strane, 2,00... To u slučaju kombinovanih partija s ishodima i golovima može da izbaci i više nego interesantan par na MOZZART tiket.

Sve u svemu, ne treba zaboraviti da je Barnečea skuckala dve utakmice zaredom na kojima je prošlo GG3+. Da na njihovim mečevima umeju da padaju golovi, govore i dve 4+ utakmice na minulih pet meleva, od kojih jedna otpada na utakmicu Kupa Čilea, koju je domaćin ovoga susreta dobio sa 4:0. Deportes Kopijapo dobio je poslednji odigran susret, takođe kroz GG3+ ishod, ali treba biti obazriv, jer nisu baš gosti baš uredno izdašni s golovima. Sve u svemu, Kopijapo je dobio četiri od minulih pet utakmica sa Barenečeom, što može puno toga da govori, a da dovoljno ne odgonetne. Zbog čega tako pišemo? E, pa Barenečea je trenutno bolje plasirana, i do 15. kola igra u ritmu (5:5:3), s gol razlikom 20:17, dok Kopijapo ima (5:4:5) u odnosu pobeda, nerešenih ishoda i poraza, uz gol razliku 21:21.

Izabrane vesti

Sve u svemu, zaključak se svodi na jednostavnu želju domaćina da zaustavi negativan bilans s Kopijapom koji ga je poslednji put u avgustu prošle godine savladao sa 1:3. Zaista, to sada sa fudbalske strane ne deluje kao nemoguće, a pošto su kvote odlične, vredi razmisliti. Golovi, ishodi, ili i jedno i drugo... Prosudite sami!  

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 01:30 1401 ČILE2 Barnechea - Copiapo kmb 1&3+ 3,15
Ukupna kvota3,15

Čile 2 – 15. kolo
01.30: (2,10)Barnečea (3,30) Deportes Kopijapo (3.30)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Čilesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara