Čovek koji je promenio 28 klubova preporodio Astru!

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.04.18. | 11:30

Dodatak predlogu da vredi ispoštovati keca u Đurđuu: Astra pred svojim navijačima nikada nije izgubila od večerašnjeg protivnika, koji je samo dva puta izvukao remi na stadionu Marin Anastasoviči

U senci ludog derbija između FCSB-a i Kluža, sedmo kolo plej-ofa rumunskog prvenstva zatvaraju Astra i Jaši.

Poznato je da su gosti u elitno društvo upali iznenađujućim neuspesima Dinama u finišu prvog dela, pa su i rezultati belo-plavih u skladu sa tim (remi i pet poraza). Da se izabranici Flavijusa Stoikana smeši još jedan neuspeh, svedoči i podatak da ove sezone nemaju nijednu pobedu u gostima protiv timova iz kvalitetnije grupe, a poraženi su i u Bukureštu od pomenutog Dinama.

Izabrane vesti

Dubioza i letargija stanovali su i u taboru Astre, međutim, šampion iz 2016. godine uspeo je da se konsoliduje i zbije redove, što je rezultiralo sa dva trijumfa bez primljenog pogotka uoči ovog duela. Smena trenera očito je uticala na ekipu, što je u rumunskoj javnosti izazvalo iznenađujuće reakcije, budući da je Điđi Mutesku, novi šef stručnog štaba, čak 34 puta menjao adresu u trenerskoj karijeri! Po tri puta je vodio Astru i Dinamo Bukurešt, odnosno dva puta Petrolul Ploješti i turski Samsun.

Astra i Jaši su ove sezone tri puta odmeravali snage i viđena su sva tri ishoda. Dodatak predlogu da vredi ispoštovati keca u Đurđuu: Astra pred svojim navijačima nikada nije izgubila od večerašnjeg protivnika koji je samo dva puta izvukao remi na stadionu Marin Anastasoviči.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:45 4528 RU1PF Astra Giurgiu - CSMS Iasi ki 1 1,85
Ukupna kvota1,85

LIGA 1 (PLEJ-OF) - 7. KOLO

Subota:

Krajova - Vitorul 3:3 (2:1)
/Mitrica 24, Baluta 45, 57 - Cicaldau 15, Ganea 46,55/

Nedelja:

FCSB - Kluž 1:1 (0:1)
/Planić 90 - Đoković 76/

Ponedeljak:

19.45: (1,90) Astra (3,25) KSMS Jaši (4,00)

*** Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeOrlovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara