Strahinja Jovanović i Strahinja Bošnjak
Strahinja Jovanović i Strahinja Bošnjak

Crno-beli poslali štopera u Zemun

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.07.18. | 19:04

A drugog žele da prodaju

Rekao je Miroslav Đukić po povratku sa priprema u Sloveniji da igrački kadar Partizana mora da se smanji, kako bi ekipa mogla normalno da funkcioniše na treninzima, a jedan od konkretnih poteza u tom pravcu je povučen. Strahinja Bošnjak napustio je crno-bele i prešao u Zemun.

U pitanju je pozajmica do kraja sezone, na čijem isteku će se momak iz „klase 1999“ vratiti u Humsku 1 i pokušati da se izbori za status prvotimca. U minulih godinu i po dana, koliko je prošlo od potpisivanja profesionalnog ugovora, u tome nije uspeo, pa je odlazak u Gornju Varoš dobro rešenje i za fudbalera (dobiće priliku da igra) i za klub (biće u stanju da proceni koliko bivši kapiten omladinske reprezenatcije Srbije može da pomogne u Superligi).

Izabrane vesti

Osim Strahinje Bošnjaka, crno-beli se nadaju da će uskoro da se raziđu i sa Bojanom Ostojićem. Doduše, u drugačijoj formi. Iskusni defanzivac dobio je odršene ruke da pregovara sa zainteresovanim klubovima, imao je ponude sa Kipra i iz Turske, ali posao nije zaključen, pa i dalje trenira u „Zemunelu“.

Očekuje se da vrlo brzo novu sredinu, u vidu pozajmice, pronađe Strahinja Jovanović. Telentovani krilni vezista ostavio je povoljan utisak tokom pripremnog perioda, ali je ogromna konkurencija (Janković, Tošić, Ivanović, Pantić, Đerlek, možda i Zakarić, ako dođe) bila signal da potraži sredinu u kojoj će moći da ispolji potencijal, pa da se na zimu možda vrati pod Đukićevu komandu.

FOTO: Star sport


tagovi

Strahinja BošnjakFK Zemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara