Čudesni Osvaldo: Ronaldo ode kući da uradi 150 sklekova, a ja da pravim roštilj! Mesi živi u zlatnom zatvoru, ne može da ode nešto da cugne

Vreme čitanja: 3min | pon. 24.09.18. | 15:23

"Zamišljam ga kako kupuje najveći TV na svetu, ali nikada nije u dnevnoj sobi da ga gleda. Verovatno vozi ferari, a zna da živi 15 minuta od trening centra Barselone"

Nedavno je Dani Osvaldo dao intervju za San u kom je govorio o razlozima odlaska iz fudbala u 30. godini kada je mogao još da igra i zaradi još koji milion. Španska Marka je osetila da tu ima još materijala za zanimljivu priču, pa je i ona uradila intervju za čovekom koji je igrao tokom karijere za klubove poput Rome, Juventusa, Intera, Boke, Porta...

Danas se bavi muzikom i uživa u životu.

Izabrane vesti

I odgovara na pitanja kada ga spopadnu mediji. I uglavnom je glavni pitanje - zašto nije nastavio da igra kada je mogao?

A Osvaldo obično da drugačiji odgovor. I svaki put bude zanimljiv.
"Svet fudbala više nije bio za mene. Kristijano Ronaldo voli da ode kući da uradi sklekova, a ja sam voleo da odem kući da pravim roštilj”.

Ipak, priznaje da i dalje voli fudbal.
Fudbal mi je dao šansu da zaradim i pomognem porodici. Mogu sebi da priuštim da više ne radim. Fudbal mi je dopustilo da mogu da putujem i upoznam različite ljude i mesta. Fudbal mi je promenio život, ali mi je uzeo slobodu. A ja ne mogu da se odreknem slobode. Ipak, i dalje volim fudbal i to ne mogu da poreknem", rekao je Osvaldo.

Cigarete su za njega bila svakodnevica. Samo su različiti treneri to različito tolerisali.
"Pušio sam u trening kampovima u Italiji, pa su me treneri pitali da li mi treba upaljač. Skeloto me je zato izbacio iz Boke jer se iznenadio kada je saznao da pušim. Ali igrao sam zato fudbal pre neki dan sa prijateljima i osećao se kao da umirem. Sada me sve boli", rekao je Osvaldo.

Da li bi voleo da si kao Lionel Mesi?
"Ne. Voleo bih da igram kao on, ali ne bih da imam život kao on. To je kao da živite u zlatnom zatvoru. Ne može da ode negde i da nešto cugne na brzaka. Možda njega nije briga za to, ali mene jeste".

Nije se tu Osvaldo zadržao...
"Zamišljam ga kako kupuje najveći TV na svetu, ali nikada nije u dnevnoj sobi da ga gleda. Verovatno vozi ferari, a zna da živi 15 minuta od trening centra Barselone".

Koji je trener najbolje razumeo Danija?
"Poketino me je razumeo, posebno kada smo bili u Espanjolu. U Sautemptonu se to promenilo. Zato što se on promenio. A ja sam ostao ista osoba kao i pre. Bio mi je kao otac, ali najbolji trener mi je bio Konte. On je uvek bio u pravu. Izgledalo je da uvek vidi stvari pre drugih".

Da li si sa nekim imao problema?
"Imao sam momente tenzije sa Luisom Enrikeom. Ali to se događalo zato što je on iskrena osoba koja vas nikada ne bi slagala. Kao trener je bio genije. Sličan Gvardioli. Sa njim, osećate se da možete da date šest golova po utakmici", rekao je Osvaldo.

Jedinstven lik.

Foto: Action images


tagovi

Dani OsvaldoLionel MesiKristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara