Čudo u koje samo on veruje...

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.04.18. | 16:10

Razloga ima, ali je realnost na drugoj strani

Subotnjim remijem sa Danfermlinom, Invernes se najverovatnije oprostio od plej-ofa za plasman u škotski Premijer šip. Naizgled blistavo po podne pretvorilo se u noćnu moru za stratega Invernesa Džona Robertsona, čiji su puleni kapitulirali u 95. minutu i na taj način otvorili put direktnom konkurentu za četvrtu poziciju.

Međutim, teorija je i dalje uz ekipu sa Kaleonijan stadiona, ali je teško očekivati da će večeras savladati Livingston - koji tri meseca nije izgubio kod kuće! - u poslednjoj utakmici 36. kola, zatim i Morton, takođe na strani, a da Danfermlin izgubi od pretposlednjeg Dumbartona, koji će kroz baraž krčiti put do opstanka.

Izabrane vesti

U gostujućem taboru veruju u čuda. Naročito Džon Robertson... Jer upravo je trener Invernesa davne 1986. godine, dok je branio boje Hartsa, u triler završnici predao krunu Seltiku zbog bolje gol-razlike. Ipak, u ovakvo čudo malo ko može da poveruje.
"Livingston bez pritiska ulazi u današnji meč, verovatno će odmarati igrače za doigravanje. Zamislite ako pobedimo... Pritisak može svašta da učini. Nećemo odustati! Želimo da okončamo sezonu pobedama, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno", rekao je Robertson škotskim medijima.

Zamislili smo.

I ostajemo pri stavu da će Invernes teško do četvrtog mesta. Mali je broj ljudi koji veruje u ovakva čuda. Pogotovo u svetu klađenja. 

ŠKOTSKA 2 - 29. KOLO (ZAOSTALI MEČ)

20.45: (2,70) Livingston (3,20) Invernes (2,50)

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2380 ŠKO 2 Livingston - Inverness ds 1X 1,46
Ukupna kvota1,46

Foto: Action Images


tagovi

InvernesŠkotska Premijer ligaPremijeršipsportsko klađenjeOrlovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara