Darko Kovačević: Nemam neprijatelje, nisam konfliktna ličnost, verujem u pravdu

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.01.20. | 09:23

Prvo oglašavanje nekadašnjeg golgetera posle napada u Atini

Napad na Darka Kovačevića uznemirio je srpsku, ne samo fudbalsku, javnost. Pokušaj atentana na čuvenog golgetera u ponedeljak veče odjeknuo je poput bombe, tim pre što bivši reprezentativac nikad nije imao probleme van terena i su i Grci i Srbi u stanju šoka zbog čega je pucana na njega.

Funkcioner Olimpijakosa dao je izjavu policiji u kojoj je opisao detalje napada ispod porodične kuće na Glifadi, u predgrađui Atine, da bi se kasnije obratio svima koji prate ovaj slučaj.
Pre svega, želim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijačima, svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom događaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikad ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodičan sam covek, upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje čine moj život“, napisao je Darko Kovačević na Instagramu.

Izabrane vesti

Zapaljeni automobil iz kog je pucano na Kovačevića

Prema navodima grčkih medija, u toku je opsežna istraga polcije koja bi trebalo da utvrdi motive napada i razotkrije ko je pucao na nekadašnjeg špica Proletera, Crvene zvezde, Šefilda, Juventusa, Lacija, Sosijedada.
Ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u nju da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom, hvala svima koji brinete“, dopunio je Darko Kovačević.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara