Miloš Degenek (©MN Press)
Miloš Degenek (©MN Press)

Degenek neće u Singapur, zvao ga selektor Australije

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.04.21. | 08:31

Crvena zvezda će potražiti drugog kupca

Aleksandar Dragović se čeka na stadionu “Rajko Mitić“, Miloš Degenek posle svega što je uradio za klub ima dozvolu da napusti Crvenu zvezdu, naravno uz pravo obeštećenje. Međutim, iako je ono koje je nudio Lajon Siti Sejlors zadovoljilo prohteve crveno-belih moraće klub da potraži novog udvarača, pošto iskusni štoper, javlja danas Sportski žurnal, ne želi u Singapur.

Nisu finansije u pitanju, tu bi verovatno Degenek i mogao da izvuče ono što traži, već kvalitet lige. Objektivno, iako su u Singapuru počeli da ulažu veliki novac u fudbal, pa je tako Lajon Siti iz Rio Avea doveo Dijega Lopeza za 1.800.000 evra.

Izabrane vesti

Za Degeneka je spremio oko 1.700.000 evra što je bilo sasvim dovoljno da Zvezda da zeleno svetlo da reprezentativac Australije razmisli o svojim ambicijama. Na kraju je on po svemu sudeći procenio da mu nije najmudrije da najbolje godine igračke karijere troši u tako neizazovnoj sredini. Kako se može čuti na Degenekovu odluku uticao je i selektor Australije Graham Arnold. Navodno,, iskusni stručnjak je zvao Degeneka i saopštio mu da ne može da mu obeća mesto u redovima Sokerosa u slučaju da se otisne put Singapura.

To ipak ne znači da će Degenek i ostati u Ljutice Bogdana. Već je za Zvezdu u dva mandata odigrao 111 utakmica, igrao Ligu šampiona i Ligu Evrope, osvajao titule i možda zasitio srpskog fudbala.

Uostalom, čeka se Aleksandar Dragović... A za takav transfer treba i puna kasa.



tagovi

Miloš DegenekSingapur 1SIngapurLajon Siti Sejlors

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara