Delegacija Barse otišla u Pariz po Nejmara

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.08.19. | 13:55

Opcija je više i o njima se spekuliše

Delegacija Barselone je otputovala u Pariz ovog jutra kako bi pregovarala sa Pari Sen Žermenom oko Nejmara. Menadžer Havijer Bordas, Erik Abidal i Andre Kari su zaduženi da sednu za sto sa Leonardom, sportskim direktorom pariskog kluba.

U Barseloni na ovaj sastanak gledaju kao još jedan dodatni kontakt. Abidal i pomenuta dvojica saradnika su ljudi koji treba da dovedu Nejmara u Barselonu. Želja im je da čuju šta Pari Sen Žermen jasno i glasno ima da kaže i šta želi za Nejmara.

Izabrane vesti

Mundo Deportivo piše da je Barsa želela da bude u ovoj poziciji onog momenta kada je čula da PSŽ želi da proda Nejmara.

E sada, kada se pojavila ova vest, odmah su je ispratile nove u vezi sa tim - šta Barselona nudi? Parizijen piše da je ideja da Barselona da Filipea Kutinja i da uz njega pošalje sumu između 60.000.000 i 80.000.000 evra.

Međutim, to baš i ne zadovoljava PSŽ koji bi da dobije Kutinja i 120.000.000 evra. 

Pored ovih informacija, postoje i one koje kažu da će Barselona ponuditi Kutinja, Rakitića i 100.000.000 evra što bi zaista bila više nego izdašna ponuda i teško je poverovati da je PSŽ ne bi prihvatio. Hrvat ne želi da ide iz Barselone, pa će Katalonci morati njega da ubede ako PSŽ prihvati ovu ponudu. Pored ove dvojice, opcije da uđu u pregovore kao "kusur" su i Usman Dembele, kao i Nelson Semedo.

Kataloncima pomaže i to što PSŽ želi da dođe do dogovora što je pre moguće, žuri mu se, ali slala je Barsa svoje ljude u Pariz i prošle godine po Adrijana Rabioa, pa nije došlo do dogovora. Videćemo kako će proći ovoga puta. I sa kakvom je ponudom krenula delegacija Barselone u Pariz.

A sve vreme se uporedo priča o interesovanju Reala. Deluje da će negde preći. Za sada je Barsa bliža.
 
FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara