"Husref Musemić s poklonima navijača"
"Husref Musemić s poklonima navijača"

Delije nisu zaboravile Husrefa Musemića

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.05.13. | 09:53

Navijači Crvene zvezde setili se nekadašnjeg asa, koji se trenutno oporavlja od srčanih problema u Sarajevu

Husref Musemić s poklonima navijača

Navijači Crvene Zvezde s navijačkog foruma www.crvenazvezdabeograd.tv/forum setili su se bivšeg igrača Husrefa Musemića koji se trenutno oporavlja od srčanih problema, i poslali mu poklon kao znak da ga nisu zaboravili.

Izabrane vesti

Musemić (51) je igrao na Marakani od 1985. do 1989. godine, i odigrao je 87 prvenstvenih mečeva u kojima je postigao 26 golova. Inače je igrao i za Radnik, Sarajevo, Harts, Tvente, VVV Venlo, a karijeru je završio 1994. u Pfulendorfu. Krajem devedesetih ušao je  trenerske vode i vodio Đerzelez, Sarajevo (u više navrata), Čelik, Olimpik...

U pismu kojim su mu se navijači obratili, stoji:
"Dragi naš Husrefe,
Ovaj mali poklon koji ti šaljemo je samo znak da te navijači Zvezde nisu zaboravili. Nismo zaboravili sve one golove koje si postigao za klub koji volimo, tvoju energiju i strast sa kojom si igrao za crveno-bele boje. Ali isto tako se nadamo da ni ti nisi zaboravio huk sa Marakane, kada se sa tribina orilo: 'Husrefe, Husrefe.' Bio si i ostao gospodin čovek. To što si o našoj Zvezdi uvek govorio lepo i s poštovanjem, nikada ti nećemo zaboraviti.
Zato, istog trenutka kada smo čuli da je tvoje zdravstveno stanje narušeno, odlučili smo da ti pošaljemo ovaj mali poklon kao znak pažnje i želje za tvoj brzi oporavak.
Nadamo se da će ti on probuditi i evocirati uspomene na srećne dana provedene u Beogradu i Zvezdi, i dati ti snage da pobjediš sve ono što te u ovom trenutku snašlo.
Pobedi zbog sebe, na radost svih nas!
Vole te tvoji Zvezdaši."

Pošto su mu čelnici FK Sarajevo uručili poklon i pismo, Husref Musemić se zahvalio navijačima Crvene zvezde sledećim rečima:
"Poštovani,
Pre svega želim da se zahvalim svim navijačima Crvene zvezde na pruženoj podršci.
Moja porodica i ja smo prijatno iznenađeni vašom brigom i pažnjom.
Ovom gestom ste ponovo pokazali da ste veliki klub, veliki ljudi... Čast mi je da sam u jednom periodu svog života bio dio toga, a ovom vašom podrškom podsjetili ste me da ću uvijek biti jedan od VAS.
Hvala što niste zaboravili da sam iskreno i svim srcem igrao za crveno-bele.
Zahvaljujem se na poklonima, iskreno sam dirnut.
Pozdrav svim Delijama!!!"

(Foto: www.crvenazvezdabeograd.tv)


tagovi

FK Crvena zvezdadelijeHusref MusemićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara