Dovoljno mu i tri minuta: Jović levicom zakucao Osasunu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.02.20. | 17:46

Odličan meč u Pamploni završen trijumfom Kraljeva – 4:1

Ne blista Real Madrid, niti podseća na najslavnije dane Zidanove ere, ali pobeđuje i stavlja pritisak na leđa Barselone. Meč pun uspona i padova odigrala je ekipa iz glavnog grada Španije na gostovanju Osusauni, ali je na kraju na suvi kvalitet i snalažljivost Kazemira i Serhija Ramosa stigla do trijumfa. Petog u nizu kada je reč o Primeri – 4:1. Trijumf Kraljeva zasladio je Luka Jović kome je bilo potrebno tri minuta da stigne do drugog gola u Primeri. Sjajno ga je proigrao Valverde, a srpski reprezentativac je zakucao levicom loptu u mrežu. Kao što je to radio tokom prošle, blistave sezone u Ajntrahtu. Veliki trenutak za mladog napadača, koji je skinuo bar deo velikog tereta sa leđa. 

Real Madrid je praktično zakasnio na utakmici protiv Osasune. Domaćin je u prvih pola sata prosto sažvakao zvezde najvećeg kluba na svetu. Ton igri Osusune davao je Darko Brašanac, pošto je nadtrčao Luku Modrića i predstavljao pluća razigranog domaćina. Sve pohvale je za današnju partiju zaslužio bivši vezista crno-belih.

Izabrane vesti

Osasuna je od 14. minuta imala veliku prednost. Posle centaršuta iz kornera, najbolje se snašao Unai Garsija i doveo domaćina u prednost.

Stvarno je delovalo da Real Madrid ne može da se izvuče iz kandži proseka. Osusuna je delovala mnogo svežije i jače. Real Madrid je dugo bio bez opipljive šanse, čak bez ulaska u šesnesterac domaćina. Međutim, iako pognute glave, Ral Madrid je do kraja poluvremena dva puta pogodio i stigao do preokreta. Veliki je to kvalitet.

U 33. minutu ništa nije nagoveštavalo da će Real Madrid stići do izjednačenja. Levi bek Mendi je u nedostatku boljih rešenja poslao jednu lenju loptu u šesnesterac domaćina. Posle starta Bejla, ona se odbila do Iska koji nije mogao da pogreši.

Domaća publika je imala poseban pikk na Serhija Ramosa. Zviždala mu je prilikom svakog kontakta sa loptom, a ztna se da je Ramos u takvim situacijama najbolji. Demonstrirao je to u finišu prvog poluvremena. Odlično ga je uposlio Kazemiro, Serhiu Ramosu je ostao lakši deo posla.

Osasuna nije ustuknula u nastavku. Bilo je odličnih poteza Garsije i Diaza, ali je Real ranije mogao da zatvori utakmicu. Nije bio ovo dan Karima Benzeme koji se propisno ispromašivao. Na kraju je stigao do asistencije Lukasu Vaskezu u 84. minutu.

Zamenio ga je Jović i opravdao poverenje Zinedina Zidana. 

ŠPANIJA 1 - 23. KOLO

Petak

Alaves - Eibar 2:1 (0:0)
/Perez 46, Burki 66 - Oreljana 83/

Subota

Levante - Leganes 2:0 (2:0)
/Rokina 20, Roher 28/

Hetafe - Valensija 3:0 (0:0)
/Molina 58, 67, Mata 88/

Valjadolid – Viljareal  1:1 (1:0)
/Alkaraz 15 – Moreno 54/

Atletiko Madrid – Granada  1:0 (1:0)
/Korea 6/

Nedelja

Espanjol – Majorka 1:0 (0:0)
/De Tomas 58/

Sosijedad – Bilbao 2:1 (0:0)
/Portu 65, Isak 83 – Vilijams 71/

Osasuna - Real Madrid 1:4 (1:2)
/Garsija 14 - Isko 33, Serhio Ramos 38, Vaskez 84, Jović 90/
18.30: (3,45) Selta (3,15) Sevilja (2,25)
21.00: (4,00) Betis (3,60) Barselona (1,90)

*** kvote su podložne promenama


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara