""
""

Divić vodi OFK Beograd u Srpskoj ligi

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.17. | 09:32

Romantičari imaju novog trenera...

Postalo je teško, gotovo nemoguće izbrojati sve te silne promene trenera u OFK Beogradu... Nadaju se ipak u klubu sa Karaburme da će sa sledećim imenovanjem doći i stabilnost. Izbor je pao na Petra Divića, legendu Romantičara, koji će imati zadatak da vrati plavo-bele u Prvu ligu Srbije.

Dosadašnji trener mladog tima, kažu u klubu, zaslužio je šansu, i njega bi upravni odbor danas trebalo da postavi za novog šefa stručnog štaba.   
"Šta smo imali od dosadašnjih trenera s iskustvom i podebelom biografijom? Ništa kapitalno, a desetoricu smo promenili! Divić će uživati zdušnu podršku uprave, želimo da njegovo imenovanje poprimi trajan oblik", kazao je za Sportki žurnal sportski direktor OFK Beograda Božidar Milenković

Izabrane vesti

Podsetimo, Petar Divić je dres Romantičara nosio od 1999. do 2002. i na 81 utakmici postigao 56 prvenstvenih golova. Zanimljiv je podatak da je u karijeri stigao da bude najbolji strelac u prva tri ranga našeg fudbala. Prve lige u dresu OFK Beograda (2001); Druge lige u dresu ČSK Pivare (1999); i treće lige, noseći dres pančevačkog Dinama (1996). 

Divić je dva puta pozivan i u reprezentaciju Jugoslavije.

(foto: MN Press)


tagovi

OFK BeogradPrva liga SrbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara