Domaćini na tuđem stadionu

Vreme čitanja: 3min | pon. 10.09.18. | 08:57

Mahadaonda i Lugo spuštaju zavesu na četvrto kolo Segunde (20.00)

Dejan Lekić - 4/10!

Nekadašnji centarfor Reusa, Sporting Hihona, Eibara, Đirone, Osasune i Majorke naigrao se fudbala u Španiji i zaista bi bilo čudno da već nije razvio poseban senzor za prognozu šampionata u ovoj zemlji, posebno Segundi... Međutim, desi se i njemu da ima loš dan pa ne možemo baš reći da je bio preterano uspešan u ovom kolu, ali isto tako treba biti pošten i reći da je u razgovoru za TIP Novosti izdvojio samo kečeve na Las Palmas, Osasunu i Numansiju koji su prošli. Pored njih, zaokružena je i dvojka na Granadu. 

Izabrane vesti

U petak je bio polovično uspešan, ali bio je baš blizu da ubode oba para. Novi napadač Kadiza verovao je da će njegov tim izboriti bar remi protiv Majorke. Držali su se se gosti - nekadašnji špic Crvene zvezde nije bio u protokolu za ovaj meč - ali poklekli su bukvalno u poslednjim minutima utakmice. Sekunde su ih delile od boda. Majorka je jedini gol na meču postigla preko Alehandra Lopeza u 90. minutu. Lekić je imao više sreće sa Las Palmasom. Očekivao je pobedu domaćih i bio je u pravu. Tim sa Kanarskih ostrva razmontirao je Himnastik (4:0). 

U subotu je uhvatio keca na Osasunu (3:1). Jeste slabo startovala, ali Lekić je osetio da će na krilima velike podrške u Pamploni ostvariti pobedu. Kec je lagano došao. Nije imao sreće sa utakmicama Malaga - Tenerife (X, 3+, 1:0) i Ovijedo - Saragosa (GG, 0:4).

U nedelju je uhvatio keca na Numansiju i dvojku na Granadu, a nisu prošli 1X na Reus (1:2) i 3+ na Kordoba - Alkorkon (0:0) i Deportivo la Korunja - Hihon (1:0).

Dakle, Lekić je zasad ubo četiri od 10 parova, ali, opet podvlačimo, izdvojio je samo kečeve na Las Palmas, Osasunu i Numansiju koji su zaokruženi. Ako je neko poslušao novopečenog napadača Kadiza, mogao je dobrano da udeblja ukupnu kvotu na tiketu. Uoči četvrtog kola Segunde kečevi na Las Palmas, Osasunu i Numansiju vredeli su u MOZZART kladionicama 1,45, 1,65 i 1,80. 

Tekuću rundu zatvaraju Mahadaonda i Lugo (20.00). Domaći su iz predgrađa Madrida, čiji je stadion ne ispunjava uslove, pa svoje utakmice igraju na Vandi Metropolitanu, domu fudbalera Atletika. Lugo je dosad ostvario sva tri ishoda (po pobedu, remi i poraz), dok je novajlija u Segundi zabeležio trijumf i dva izgubljena meča. Težak duel za prognozu. Lekić je u razgovoru za TIP Novosti ovde gađao X. Rizično. Ko voli jake koeficijente, neka proba. Međutim, na strani Luga je iskustvo - već godinama igra u drugoj ligi - a i činjenica da Mahadaonda ne igra na svom "pravom" domaćem terenu, pa eventualno probajte sa duplom šansom na goste.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 4041 ŠPA 2 Majadahonda - Lugo ds X2 1,45
Ukupna kvota1,45

ŠPANIJA 2 - 4. KOLO:

Petak

Las Palmas - Himnastik 4:0 (1:0)
Majorka - Kadiz 1:0 (0:0) 

Subota

Osasuna - Almerija 3:1 (1:1) 
Malaga - Tenerife 1:0 (1:0)
Ovijedo - Saragosa 0:4 (0:1) 

Nedelja

Reus - Albasete 1:2 (0:1) 
Numansija - Elče 1:0 (1:0) 
Ekstremadura - Granada 1:3 (0:1) 
Kordoba - Alkorkon 0:0 
Deportivo la Korunja - Hihon 1:0 (0:0) 

Ponedeljak

20.00:  (2,70) Mahadaonda  (2,80)  Lugo (2,85)  

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Španija 2Dejan Lekić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara