Donald spreman za derbi

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.04.18. | 08:40

Holanđanin šest dana radio na podizanju fizičke forme, a sada ulazi u ravnopravan rad sa ekipom

Vladan Milojević će imati znatno lakši posao kada je u pitanju sastavljanje tima za 157. večiti derbi, nego na nekim prethodnim prvenstvenim utakmicama. Holandskom vezisti Mičelu Donaldu očigledno je najviše odgovaralo pomeranje prvog kola plej-ofa, pošto bi prema pisanju Novosti, danas trebalo da se priključi radu sa ekipom, što mu ostavlja dovoljno vremena da se u potpunosti pripremi za subotnji meč sezone.

Donald je u trenažnom procesu već šest dana, a prethodnu nedelju iskoristio je za vraćanje u fizičku formu, pa više nema sumnje da li će biti u konkurenciji za utakmicu sa Partizanom. Holanđanin je pauzirao tri sedmice, zbog srčanih smetnji, a potom i detaljnih ispitivanja, posle čega je dobio zeleno svetlo za povratak na teren.

Izabrane vesti

Zvezdin vezista je poslednji prvenstveni meč u crveno-belom dresu odigrao je prvotiv Vojvodine (7. mart) u Novom Sadu, kada je bio strelac prvog gola na utakmici.

Blizu povratka je i reprezentativni štoper Vujadin Savić, ali je u ovom trenutku teško proceniti da li će on biti spreman za okršaj na stadionu Rajko Mitić.

Predstojeći 157. večiti derbi igra se u subotu od 18.30, a Crvena zvezda ovaj meč dočekuje sa šest bodova prednosti u odnosu na Partizan i u slučaju da ostane neporažena biće izuzetno blizu osvajanja 28. šampionske titule.

Foto: Star Sport


tagovi

Mičel Donald

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara