Dramatična vest iz Alkmara: Štoperu AZ-a pukli ligamenti

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.11.19. | 14:53

Gotova sezona za Pantelisa Hacidijakosa

Red sreće, red tuge. Da tako ide u sportu i životu najbolje su na svojoj koži spoznali fudbaleri AZ Alkmara, pošto su jutro posle izborenog plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope dobili potvrdu da je za njihovog startnog štopera Pantelisa Hacidijakosa sezona završena pre kraja decembra.

Pregled magnetnom rezonancom potvrdio da je da grčkom defanzivcu stradalo levo koleno, u pitanju je pucanje prednjeg ukrštenog ligamenta, što je jedna od najtežih povreda u svetu sporta i zahteva pauzu od najmanje šest, u nekim slučajevima devet meseci pauze.

Izabrane vesti

To znači da je za Hacidijakosa gotova takmičarska godina, u kojoj se profilisao kao jedan od boljih igrača tima Arne Slota, o čemu svedoči podatak da je pre duela sa Partizanom AZ sastavio šest mečeva bez primljenog gola i da je odbrana, čiji je deo, obavila sjajan posao u poslednje vreme.

Hacidijakos, koji je dogurao i do statusa reprezentativca Grčke, povredio se početkom drugog poluvremena meča sa crno-belima. Beskontaktno, plativši danak činjenici da se meč u Hagu igrao na terenu sa veštačkom travom.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara