"stadion u Užicu"
"stadion u Užicu"

Drugoligaši se uželeli fudbala: Evrogol Đerića za remi u derbiju PLS-a pred 5.000 ljudi pod Beglukom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.03.17. | 20:17

Sloboda i Mačva podelili plen, poraz Radničkog u Pirotu

stadion u UžicuOsam utakmica i šest remija na početku prolećnog dela sezone u Prvoj ligi Srbije, ali to ne znači da ljubitelji fudbala u Srbiji nisu imali šta da vide. Štaviše, mnogi superligaši verovatno brišu suze dok gledaju prizore iz Užica, pošto je derbi Slobode i Mačve pod Beglukom (1:1) pratilo čak 5.000 ljudi!

Poznati superligaški fudbaler Mladen Lazarević, jedno vreme i član Partizana, doveo je goste iz Šapca u vođstvo od 1:0 potokom u 37. minutu. Međutim, u 57. minutu Uroš Đerić se svim navijačima zahvalio na podršci i uručio im pozivnicu za naredne Slobodine mečeve.

Izabrane vesti

Slobodan udarac sa nekih 22 metara i lopta u golmanov ugao za oduševljenje na tribinama. Video snimak ustupila nam je Fejsbuk stranica portala Užice oglasna tabla.

Mačva je ipak uspela da se iz Užica vrati neporažena, pa je ostala na čelu tabele, pet bodova ispred Slobode i čak devet nad trećeplasiranim Radničkim, koji je danas propustio idealnu šansu da se primakne vodećem tandemu.

Jer u Pirot je došla Jagodina, koja je jesenju polusezonu završila sa pet poraza, ali je danas uspela da stigne do zlata vrednog minimalca. I to u drugom minutu sudijske nadoknade iz, kako navodi sajt plusonline.com, jedinog šuta ka protivničkom golu u drugom poluvremenu. Brza kontra, Dimitrijević je otresao čuvara i bio strelac pobedničkog gola.

Srećom po Piroćance, nije se proslavio ni četvroplasirani ČSK, koji je u Inđiji odigrao 0:0, a isti rezultat videli smo i u susretu OFK Odžaka i OFK Beograda, a pobednika nije bilo ni u komšijskom derbiju Zemuna i Bežanije.

Jedinu pobedu uz Jagodinu, ostvario je vranjski Dinamo i to na gostovanju kod Proleterea iz Slane Bare - 2:1 za beg iz zone ispadanja.

PRVA LIGA SRBIJE, 16. kolo:

Petak:

Budućnost Dobanovci - Kolubara 0:0

Subota:

BSK - Sinđelić 1:1

Nedelja:

Inđija - Čelarevo 0:0
Odžaci - OFK Beograd 0:0
Radnički Pirot - Jagodina 0:1
Proleter Novi Sad -Dinamo Vranje 1:2
Zemun - Bežanija 1:1
Sloboda Užice - Mačva Šabac 1:1

(FOTO: Star Sport, arhivska)


tagovi

zemunUroš ĐerićSrbijasloboda užiceRadnički PirotPrva liga SrbijeOFK BeogradOdžaciMladen LazarevićMačva ŠabacJagodinaInđijaDinamo VranjeBežanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara