Dva puta za Rašida Sumailu

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.02.19. | 16:27

Povratak u Kuvajt ili...

Crvena zvezda se nije rešila Rašida Sumaile, a veliko je pitanje hoće li to uspeti do kraja prelaznog roka. Štoper iz Gane se nije pojavio na prozivci, propustio je pripreme na Kipru i Antaliji, a očekivalo se da pronađe angažman u Saudijskoj Arabiji.

Međutim, defanzivac iz Gane, koji je nosio Zvezdin dres kao pozajmljeni fudbaler Al Kadisije iz Kuvajta se pojavio u Beogradu. Izosatanak je obrzoložio putovanjem, ali je izvesno da Vladan Milojević neće računati na njega u drugom delu sezone.

Izabrane vesti

Prema važećem ugovoru Sumaila bi trebalo da ostane na Marakani do juna, ali u Ljutice Bogdana veruju da će mu naći drugo uhlebljenje. Nije završio transfer u Arabiju, ali postoji mogućnost da se Sumaila vrati u Kuvajt. Takođe, priča se da postoji interesovanje iz Rusije.

U slučaju da se to ne desi Rašid Sumaila će ostati u Beogradu do juna i trenirati pod komandom Ivice Momčilovića. Društvo će mu praviti Brazilac Kafu koji je odbio opciju selidbe u drugi klub.

Nekadašnji igrač Asante Kotokoa nije uspeo da se izbori za značajnu minutažu tokom jeseni. Igrao je na pet takmičarskih mečeva (tri u prvenstvu i dve u kupu). Ostao je upamćen po velikom kiksu protiv Voždovca.

Izugbio je status posle autogola u sudaru sa TSK-om u okviru Kupa Srbije.


tagovi

Rašid Sumaila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara