Ekstaza! Ponovo miriše na moćan Milan, Leonardo započeo pregovore oko Sara

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.02.19. | 13:11

Divni dani za navijače Rosonera...

Na krilima odlično odrađenog prelaznog roka i dobrih rezultata u poslednje vreme, uprava Milana uveliko radi na pripremi terena za nova pojačanja na leto. Već smo pisali o tome da će u junu i julu primarna meta Rosonera biti krilni napadači. Izbor je veliki, ali značajno se sužava kada se uključi "filter" zvani finansijske mogućnosti. 

Izabrane vesti

San sportskog direktora Leonarda je 20-godišnji Ismaila Sar, pa je bilo za očekivati da sedmostruki šampion Evrope krene od prve želje, koliko god ona zvučala nerealno. Nerealno pre svega jer se za Sara između ostalih zanima i Arsenal, a njegov Ren nema nameru da ga pusti za manje od 40.000.000 evra. Svi ovi podaci manje-više poznati su. Ono što je novo, a od jutros pišu Italijani, jeste da su čelnici Milana tokom jučerašnjeg dana obavili preliminarne razgovore sa agentom ovog momka. 

Prema Gazeto delo Sport zastupnici Ismaila Sara viđeni su u subotu u Milanelu. 

Ismaila Sar apsolutni je hit ove sezone u Francuskoj. Ne samo zbog svoje strahovite brzine i odličnog učinka - devet golova i osam asistencija - već i zbog činjenice da postiže izuzetno atraktivne golove. Takođe, veliki adut mu je raznovrsnost. Može da igra i levo idesno, a po potrebi i iza napadača, centralno. 

Ren je Sara doveo pre dve godine iz Meca i dao ozbiljan novac - čak 17.000.000 evra na ime obeeštećenja, tako da ne treba očekivati da će ga pustiti za siću. Pogotovo ne posle ovakve sezone. 

U svakom slučaju, materijala za vlažne slove Milanista ima na "kilo". Pjontek, Paketa, razigrani Čalhanoglu, pa još Ismaila Sar... To već ima prizvuk nekog novog, moćnog Milana. Ako ništa drugo, dovoljno za ozbiljan, jak temelj.

Foto: Reuters


tagovi

Ismaila SarLetnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara