Ekvidadova X tradicija protiv Indipedientent Medeljina

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.19. | 13:57

Drugo je kolo kolumbijske Klasure, svi se još uigravaju, a remi majstori kojima i GG zajedno ide pokušavaju da konačno prekinu serijal uzajamnih igara bez pobednika

Gostujući Indipediente Medeljin izašao je iz prvog kola kao pobednik u meču sa Patriotasom, dok je domaći Ekvidad pao sa 3:2 u meču sa Uilom. Dakle, raspucano beše prvo kolo i za jedne i za druge, što svakako nije u tradiciji ovoga para, budući da na njihovim utakmicama 0-2 prolazi još od 2018. godine.

Istina, i to ona kladilačke prirode jako bitna glasi da je od maja 2017. godine na ovom paru samo jednom slavio Indipediente. Šta je bilo na ostalim mečevima, jasno je ako kažemo da smo videli čak četiri X ishoda. Uz to pri pomenutim remi ishodima na njih je radila i GG igra…

Izabrane vesti

Da li je ovakva podela plena i sada moguća, ili bi po zakonima vreovatnoće mogli da se manu tih nerešenih rezultata zaista je nezahvalno prjognozirati. Istina je da je reč o dva ujednačena sastava, te da je moguće da slast pobede prevagne na bilo koju stranu.

Uzgred, u prethodnom periodu i jedni i drugi su pokazali žilavost. Ekvidad je pregurao osmofinalni krug Sudamerikane, dok je Indipediente primera radi odigrao na prijateljskoj bazi sa urugvajskim Penjerolom 3:3. Sve u svemu, odnosno ispod podvučene crte, ovde je zaista sve moguće, a možda se desi da ponovo niko ne bude jači.

Kolumbija 1, Klasura – 2. kolo
03.00: (2,60) Ekvidad (2,85) Indipediente Medeljin (2,90)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara