Emeri dobio upozorenje - Liga šampiona ili otkaz

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.10.19. | 20:24

Indirektno, doduše...

Na drugu reprezentativnu pauzu od starta sezone Arsenal je otišao kao trećeplasirani tim Premijer lige. Imajući u vidu da Tobdžije već tri sezone zaredom ne mogu do Lige šampiona može se reći da pozicija koja vodi u elitu na kraju sezone ispunjava očekivanja navijača i uprave kluba, međutim menadžer Unai Emeri dobio je jasno upozorenje: Arsenal tu mora i da ostane kako biste vi zadržali posao!

Manje-više ovako engleski tablodi prenose dešavanja sa formuna navijača londonskog kluba, gde je na pitanja pristalica slavnog kluba odgovarao jedan od najvažnijih ljudi iz sportskog sektora Raul Sanlehi.

Izabrane vesti

Ozil završio s Arsenalom - ko može da plati 388.000 nedeljno?

Navijači nisu previše okolišali, jedno od vrlo jasnih pitanja glasilo je da li su pred trenera postavljeni neki zahtevi...
"Razgovarali smo sa Unaijem. Prošle sezone propustili smo kvalifikacije za Ligu šampiona, ali ove godine sa jačim sastavom to ne bi smelo da se dogodi", kazao je Sanlehi. 

Ove reči mediji na Ostrvu ocenili su kao upozorenje Emeriju, koji je proteklog leta potrošio 152.000.000 funti na nove igrače. Podsetimo, Arsenal je oborio klupski rekord kupivši Nikolu Pepea od Lila za 72.000.000; Vilijam Saliba iz Sent Etrjena plaćen je 27.000.000; Kiran Tirni iz Seltika 25.000.000; David Luiz iz Čelsija 7.000.000 funti... Samo za pozajmicu Danija Sebaljosa utrošeno je 15.000.000 funti.

U upravi Arsenala veruju - više nego dovoljno za povratak u elitu posle tri godine.  

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara