Endrju Robertson: Marakana - poseban stadion, ali smo bolji nego prošle sezone

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.11.18. | 19:00

„Iskusniji smo“, kaže bek Liverpula

Uverljivih 4:0 na Enfildu ne ostavlja mnogo dilema. Liverpul je apsolutni favorit uoči sudara sa Crvenom zvezdom. Razlika u kvalitetu se videla u prvom meču i stoga se stiče utisak da je u ostrvskoj javnosti najveća briga pred revanš u Beogradu atmosfera na stadionu „Rajko Mitić“. Endrju Robertson tvrdi da su u Liverpulu svi svesni kakav im ambijent očekuje na popularnoj Marakani, ali ističe da neće dozvoliti da ih to poremeti.
Ovo je poseban stadion i očekujem posebnu atmosferu, ali nećemo dozvoliti da utiče na nas. Moramo čak i da je iskoristimo i pretvorimo u našu prednost. Na kraju, na terenu nas je 11 na 11 i kad meč krenemo svi ćemo samo o igri razmišljati“, rekao je škotski bek, koji je svojim akcentom napravio ozbiljne probleme Zvezdinom prevodiocu.

--->>> Jirgen Klop odbrusio engleskim novinarima: U Srbiji smo, nemojte da me pitate o Šaćiriju

Izabrane vesti

U Zvezdi se nadaju da im neće napraviti probleme na terenu. A može li Zvezda da napravi problem Liverpulu? Uzdaju se crveno-beli u taj vreo ambijent. Mada Robertson podseća na vrlo bitnu stvar.
„Prošle sezone je Liga šampiona za nekolicinu nas bila novost, pa je put do finala bio neprocenjivo iskustvo. Sada smo mnogo iskusniji, znamo šta da radimo u ovakvim situacijama. Imamo šansu da osvojimo tri boda i želimo to da uradimo i poslednje dve utakmice dočekamo sa prvog mesta na tabeli grupe. U prvom meču smo na vreme dali gol i igrali dobro. Samo, ne smemo da dozvolimo da nam se ponovi Napoli“, zaključio je Robertson.

FOTO: Star sport

 


tagovi

Endrju RobertsonFIBA Liga šampionaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara