Faktor svežine na strani Rumuna

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.05.18. | 11:25

"Čile je odlična ekipa bez obzira što se nisu plasirali na Svetsko prvenstvo. Ovo će biti odlična provere da vidim kako se osećaju naši igrači nakon naporne sezone", kazao je Kozmin Kontra

Jedna od najzanimljivijih prijateljskih utakmica dana trebalo bi da bude Rumunija - Čile, okršaj reprezentacija koje nisu izborile plasman na Mundijal u Rusiji. 

Naše istočne komšije nisu se najbolje izborile sa smenom generacija, o čemu svedoči četvrto mesto u Grupi E iza Poljske, Danske i Crne Gore. Rumuni su nakon kvalifikacija odigrali četiri prijateljske utakmice, od čega su na tri izlazili kao pobednici, dok su jedini poraz upisali protiv Holandije.
"Čile je odlična ekipa bez obzira što se nisu plasirali na Svetsko prvenstvo. Ovo će biti odlična provera da vidim kako se osećaju naši igrači nakon naporne sezone", izjavio je selektor Rumunije Kozmin Kontra.

Izabrane vesti

Neodlazak na planetarnu smotru koštao je selektorskog mesta Huana Antonija Picija kojeg je zamenio Reinaldo Rueda. Čile je posle kvalifikacija odigrao dve prijateljske - savladao je Švedsku i remizirao sa Danskom. Da li je to nagoveštaj nekih boljih dana?
"Nije tajna da je neuspeh što se nismo plasirali na Mundijal, ali moramo da se usredsredimo na budućnost i napravimo selekciju koja može da igra protiv bilo koga. Ovaj susret će nam dobro doći da vidimo u kakvom smo stanju", kazao je Rueda.

U redovima Čilea zbog povreda povrede sigurno neće biti Artura Vidala, dok bi Rumunija trebalo da nastupi u najjačem sastavu.

Kako bilo, činjenica se Čile nije plasirao na SP predsavlja veće iznenađenje, a možda i glavni razlog za to je umor nekih od ključnih igrača. Upravo bi faktor svežine mogao da pretegne na stranu Rumuna u Gracu. Probajte i sa 2-3 gola. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 16:00 6621 MPR Romania - Chile ds 1X 1,67
Ukupna kvota1,67

Foto: Action Images


tagovi

RumunijaČile

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara