Fenerbahče odustaje od Fejse i kreće po Luiza Gustava

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.07.19. | 10:51

Brazilac je sada prva meta, Srbin sve manje u mislima

Puna dva meseca prošla su od trenutka kada se pojavila inicijalna priča o odlasku Ljubomira Fejse u Fenerbahče, a samo nedelju dana manje od vesti da je pao dogovor dve strane o saradnji, kada su se pojavili i prvi detalji vezani za dužinu ugovora i njegovu vrednost. Jul se uskoro završava, a od tog transfera smo sada sve dalje.

Sumnje su se rodile onog trenutka kada se Fejsa odjednom pojavio na početku Benfikinih priprema, a od tada je nekoliko puta objavljivano da će srpski vezista uskoro otići u Istanbul. Ali, to se nije dogodilo. Niti će se, izgleda, uopšte dogoditi. U Turskoj je sada lansirana priča da je Fenerbahče odustao od Ljubomira Fejse i da se sada maksimalno posvetio transferu Luiza Gustava iz Marselja! 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 21. jul

Međutim, Feneru je mnogo da plati Marselju traženih osam do deset miliona evra i traži se način da se premosti ova prepreka na putu realizacije transfera. Brazilac je spreman za promenu sredine posle turbulentne sezone u Olimpiku, tako da sa igračem ne bi trebalo da bude problema oko ličnih uslova saradnje.

Ono što je fudbalskoj publici u Srbiji interesantnije jesu razlozi zašto se odustalo od Fejse, odnosno zašto transfer nije mogao da se završi puna dva meseca. Naime, mediji sa Bosfora tvrde da su u Feneru postali sumnjičavi po pitanju Fejsine fizičke spreme i da nisu sigurni da on može da iznese sezonu u Turskoj bez problema. Fejsa dugo ima muku sa povredama, zbog čega je često van protokola, pa je možda upravo to razlog zašto Srbina nećemo gledati u Istanbulu od jeseni...

Sad je pitanje šta će sa Fejsom uopšte biti. On ima aktivan ugovor na još dve godine sa Benfikom. A, da li će isti biti ispoštovan, videćemo...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara