Festival golova u „Zemunelu“ i sjaj Partizanovog krila iz „klase 2002“: Filip Stevanović se preporučio Mirkoviću

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.11.18. | 13:54

Zanimljiv fudbal u okršaju dva crno-bela tima pojačana igračima Teleoptika

Ima sve što je potrebno da postane ozbiljan igrač“. Tako je pre bezmalo mesec dana opisao Zoran Mirković Filipa Stevanovića, obrazloživši odluku da kadetskog reprezentativca Srbije priključi treninzima prvog tima Partizana. U Humskoj 1 su uvereni da je momak iz „klase 2002“ jedan od budućih kapitalaca, da bi mogao da se isplati crno-belima u sportskom i finansijskom smislu, a potvrdu da su na pravom putu dobili su u subotu jutro kad je talentovani vezista bio najbolji akter kontrolne utakmice dva tima Parnog valjka u Sportskom centru „Zemunelo“.

Izabrane vesti

Nije to bila klasična provera između Partizana i Teleoptika, već je Bata od filijale pozajmio osmoricu fudbalera, ostavivši kolegi Milanu Ristiću glavne adute na raspolaganju za sutrašnji meč Prve lige Srbije protiv Bežanije, a u takvim okolnostima u prvom planu bili su mladi fudbaleri. Među njima, u sudaru dva Partizanova tima, najzapaženiji akter je, po opštem sudu svedoka, bio upravo Stevanović. Ne samo zbog dva pogotka i jedne asistencije, već i načina igre.

Osim Filipa Stevanovića, za pobednički tim golove po dva gola su dali još jedan talenat iz podmlatka, Aleksa Janković (2000. godište) i Đorđe Ivanović, dok su za poraženi sastav pogađali Zoran Bambi Tošić i Lazar Vujanić, uz napomenu da je poslednji zapravo bio jedan u nizu igrača koji su promenili markere i zaigrao za drugi tim u nastavku susreta.

Na ovoj kontroli Zoran Mirković nije mogao da računa na nekoliko reprezentativaca, zatim povređene Danila Pantića i Gorana Zakarića, a nisu igrali ni Vladimir Stojković, Gabrijel Enake, Bojan Ostojić, Zlatan Šehović...

PARTIZAN 1 – PARTIZAN 2 6:2

Partizan 1: Kljajić, Cucin, Vulićević, Damjanac, Urošević, Zdjelar, Vujanić, A. Janković, Stevanović, Ivanović, Simović.

Partizan 2: Jovičić, Bulatović, Šiškov, Valijente, N. G. Miletić, Smiljanić, Đerlek, Ilić, Tošić, Kokir, Nikolić. Igrali su još: Peličič, Branko Jovanović, Milutinović.

 


tagovi

Filip StevanovićZoran Mirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara