Gde putuje Ivan Stevanović?

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.09.18. | 08:57

Direktor Borca danas prelazi državnu granicu, a već od januara najverovatnije preuzima funkciju u elitnom francuskom fudbalu

Dok je Čačak slavio proboj u Kupu Srbije, i Borčevih 0:3 protiv užičke Slobode, do nas je stigla iznenađujuća vest, po kojoj direktor kluba Ivan Stevanović pakuje kofer i već danas prelazi državnu granicu. Čačanski Robi, to znamo, leti za Francusku...
„O detaljima puta, obavestiću vas kada sve bude konkretizovano, odnosno parafirano“, rekao je za MOZZART Sport direktor Borca, koji poslednjih godina vodi grčevitu bitku za dostojanstven život, opstanak i očuvanje tekovina kluba koji već 92 godine predstavlja fudbalski simbol zapadne Srbije.  

Po informacijama s kojima u ovom trenutku raspolažemo, direktor Borca, nekadašnji reprezentativac, fudbaler Borca, OFK Beograda, Partizana, i Sošoa, najverovatnije će s prvim danom naredne godine preuzeti funkciju u jednom od francuskih prvoligaša. Naravno, to podrazumeva da će mesto direktora FK Borac ostati upražnjeno, a spekuliše se da bi na njegovu poziciju mogao doći Darko Rakočević, sadašnji član stručnog štaba koga vodi Vladimir Stanisavljević, ujedno i sportski direktor.

Izabrane vesti

Uzročno-posledični novinarski zaključak, mogao bi nas dovesti do pomisli da Robi najverovatnije putuje do Sošoa? Kako bilo, ostavimo događajima da provere naše pretpostavke, uz konstataciju da je Ivan Stevanović po svemu sudeći izuzev neizbrisivog fudbalskog pečata u Humskoj, debeo trag ostavio i u francuskom prvoligašu s kojim je kao tadašnji igrač Partizana, trogodišnji ugovor potpisao 2009. godine.

PIŠE: Miloš MILIĆ 
FOTO: Star Sport


tagovi

Ivan StevanovićBorac ČačakFrancuskaVladimir Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara