Glas iz Pariza: Zvezda je za nas finale sezone

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.12.18. | 11:42

„Moramo meč odigramo kao da je u pitanju Liverpul“, poručio nemački reprezentativac

Stručni štab PSŽ-a se i dalje nada da će Nejmar istrčati na travu Marakane. Poslednje informacije baš nisu obećavajuće, jer brazilski superstar nije trenirao ni u subotu... Jeste da su Sveci veliki favoriti, ali u Parizu su svesni činjenice da im je duel sa Crvenom zvezdom jedan od najvažnijih u sezoni.

O tome je u opširnom intervju pričao Julijan Draksler, momak koji bi trebalo da po pojedinim informacijama zameni Nejmara u startnoj postavi Tomasa Tuhela.

Izabrane vesti

„Moramo da se za utakmicu u Beogradu pripremimo na isti način kao za Liverpul. Jer to je za nas finale. Prosto, mi tamo moramo da pobedimo. Videli smo kako su u Beogradu prošli Liverpul i Napoli, bilo im je jako teško. I za nas će biti jako teško. Međutim, mi smo tim koji ima sjajne igrače, pobedili smo Liverpul, tako da sam siguran da pobeđujemo u Beogradu“, rekao je Julijan Draksler.

On je istakao da ih neće opustiti rezultat pariskog duela u kojem Crvena zvezda nije bila konkurentna.
„Ne, ne možemo da razmišljamo na taj način. Posebno, jer smo u prethodnim utakmicama u Ligi 1 imali određene probleme. Znamo da neće biti lako. Međutim, ako želimo da idemo daleko u Ligi šampiona, onda moramo da trijumfujemo tamo“, dodao je Draksler.


tagovi

Julijan Draksler

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara