Klaudio Pizaro
Klaudio Pizaro

Godine prolaze, ljubav traje - Pizaro opet u Verderu

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.07.18. | 12:10

Veteran potpisao ugovor na godinu dana

Četvrti put u bogatoj karijeri Peruanac Klaudio Pizaro se vratio u Verder. Prekaljeni 39-godišnji golgeter potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa klubom iz Bremena posle epizode u Kelnu koja se zavšila tragično selidbom Jarčeva u niži rang.

Popularni Piza, koji je u karijeri nosio i dresove Bajerna i Čelsija, smatra se živom legendom Verdera u čijem je dresu u prethodna četiri navrata zabeležio 206 nastupa i 104 pogodaka.

Izabrane vesti

Pizaro će biti podrška mlađima od sebe poput Kruzea, Harnika i Japanca Osaka, a može i da uleti kada bude trebalo s klupe.
"Ovde se osećam kao kod kuće i za mene je bilo najbolje da se vratim u svoj klub", istakao je Pizaro.

Peruanac je sedmo letnje pojačanje Verdera, a pre njega u klub sa Vezera su stigli: Dejvi Klasen (Everton), Juja Osako (Keln), Feliks Beđimo (Đurgarden), Martin Harnik (Hanover), Jan-Niklas Beste (Dortmund) i Kevin Movald (Nirnberg). 

Nema sumnje da će Pizarov dolazak biti veliki motiv fudbalerima Verdera da se prikažu u najboljem svetlu na prijateljskoj utakmici sa Groningenom (nedelja, 14.30). Dvojka na tim iz Bremena u MOZZARTU plaća odličnih 2,50.

Foto: Verder


tagovi

Klaudio PizaroLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara