"Džek Batlend"
"Džek Batlend"

Golman Engleske: Srpski navijači su krivi za poraz od Italije! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.06.13. | 11:06

Džek Batlend se posle poraza na startu Evropskog prvenstva u Izraelu prisetio događaja iz Kruševca i u tome našao izgovor za neuspeh sa Azurima

Džek BatlendZa Džeka Batlenda, mladog reprezentativnog golmana Engleske, nemile scene iz Kruševca, u okviru baraža za Evropsko prvenstvo za mlade u Izraelu, su još uvek tema broj jedan. I ne samo to, 20-godišnji golman Stouka, koji trenutno brani za mladu selekciju Tri lava na već pomenutom turniru u Izraelu, iskoristio je pomenute događaje kao izgovor za poraz od Italije (1:0) na startu šampionata?!

Naime, prema rečima mladog Batlenda, reprezentacija se još uvek nije “oporavila od rasističkog i fizičkog maltretiranja iz Kruševca“.
“Šta god da se dogodi na ovom turniru sigurno ne može biti gore od one noći u Kruševcu. Znam samo da smo pritisak izneli neverovatno dobro“, počinje priču za britanski “Gardijan“ talentovani čuvar mreže, a potom nastavlja:
“Tokom utakmice sa Srbijom, u očima mojih saigrača mogli ste da vidite da se nalazimo u teškoj situaciji, da proživljamo veoma teške trenutke, a posle utakmice opet ste mogli da vidite iste izraze lica“, dodao je “skrhani“ Batlend.

Izabrane vesti

Mladi reprezentativac je zatim rekao sa čime je sve bio suočen tokom utakmice.
“Te večeri sam imao više posla iza gola nego ispred. Srpski navijači bacali su sve i svašta na nas – od stolica, preko hrane koju su trebali da pojedu, do sitnog kamenja i povećih kamenica. To je sve bilo u drugom poluvremenu. U prvom su nas obasipali sitnim kovanicama. Ipak, pokazali smo da, bez obzira na okolnosti i situaciju, možemo da se iskontrolišemo i ostvarimo pobedu“, podvukao je Batlend.

(FOTO: Action Images)


tagovi

baraž U21Džek BatlendEngleskaEvropaEvropsko prvenstvo U 21Kruševacmeđunarodni fudbalSrbijaSrbija U21

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara