Grci bacaju bombu: Prijović prelazi u Olimpijakos?

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.12.19. | 09:25

Pozivaju se na srpske izvore

Kakav bi to zemljotres bio, zatreslo bi se sve od Soluna do Atine! Aleksandar Prijović odlazi iz Al Itihada, a pojedini grčki mediji kažu da će mu naredna stanica biti – Olimpijakos!

Jasno je da je Prijović spakovao stvari i sprema se za odlazak iz Saudijske Arabije. Kod novog trenera Henka ten Katea nije u prvom planu, a za klub je prevelika njegova plata od 6.000.000 evra godišnje da bi tek tako sedeo na klupi ili tribinama. A, utisak je da se i srpskom napadaču vraća u evropski fudbal, jer je u najboljim igračkim godinama.

Izabrane vesti

I dok brojni mediji i iz Arabije, pa i delom iz Grčke, pominju da Prijović ima ponude da se vrati u PAOK ili da pređe u turski Bešiktaš, portal Novasports tvrdi da je srpski napadač pred potpisom za – Olimpijakos! Međutim, malo ovoj vesti kredibilitet ruši to što je izvor Grcima – srpska fudbalska čaršija.
Prema glasinama koje poslednjih sati kruže Srbijom, Prijović je spreman da se vrati u Grčku, ali ne u redove svog bivšeg kluba PAOK-a. Klub koji je zainteresovan za dovođenje 29-ogodišnjaka je Olimpijakos! Scenario koji kruži u našem komšiluku je da je iskusni napadač već dogovorio sa crveno-belima“, piše Novasports.

Jasno je da bi Prijovićev prelazak među Atinjane izazvao žestoke reakcije pre svega navijača PAOK-a, koji su teško prešli preko toga što je Srbin prošle zime napustio klub i otišao u Al Itihad usred borbe za dugo čekanu šampionsku krunu. Tada je Prijović objasnio da je dobio ponudu koja se ne odbija, a na kraju se pojavio na proslavi titule u Solunu. Srpski napadač je bio igrač crno-belih sa Tumbe od januara 2017. do decembra 2018. i na 86 utakmica postigao je 55 golova.

Sada kada bi Aleksandar okrenuo leđa klubu i navijačima iz Soluna, bila bi to neoprostiva uvreda za njih, a velika slatka pobeda za Olimpijakos, koji čini sve da se ove sezone vrati na tron grčkog fudbala. Dovođenje Prijovića bi bio još jedan veliki korak ka tom cilju.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara